Ce a făcut Dan Petrescu la meciul celor de la FCSB. A pus imediat mâna pe telefon. Omul lui Neluţu Varga l-a dat de gol

Ce a făcut Dan Petrescu la meciul celor de la FCSB. A pus imediat mâna pe telefon. Omul lui Neluţu Varga l-a dat de gol. Tehnicianul rivalei campioanei a vorbit despre meciul roş-albaştrilor din Europa League, pierdut cu Rangers, scor 0-4.

Soarta meciului ar fi putut fi alta. Asta dacă golul marcat în minutul 2 de David Miculescu ar fi fost validat. Centralul a fluierat fault în atac înainte ca mingea să intre în poartă, așa că VAR-ul nu a putut analiza faza.

Ce a făcut Dan Petrescu la meciul celor de la FCSB

Faza a stârnit nenumărate discuții. Cristi Balaj a relatat că a fost sunat de Dan Petrescu, la scurt timp după decizia controversată, conform fanatik.ro. „Dan Petrescu m-a sunat să mă întrebe de fază. Nu am văzut nici primul gol, nici faza de la golul anulat. Dan Petrescu mi-a spus că în opinia lui a fost gol valabil.

La cum mi-a descris faza, nu știu dacă a fost piedică la portar, dar, fiind o situație nu foarte clară, din punctul meu de vedere arbitrul trebuia să lase faza să continue și să analizeze la VAR, având posibilitatea să vadă mai multe reluări.

Este un detaliu important. Trebuia lăsat jocul, pentru că a fost gol, și să revină imediat să analizeze situația dacă nu a fost clar.

Petrescu m-a pus să îi explic și faza de la henț, când a cerut Rangers penalty. Nu a fost. S-a sprijinit pe mână și a fost o situație în care nu se dă penalty, nu a fost în mod voit”, a spus Balaj, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed