Cum a subordonat-o Marius Șumudică pe FCSB. Dezvăluiri înaintea derby-ului. Ascendent moral pentru antrenor

Cum a subordonat-o Marius Șumudică pe FCSB. Unul dintre jucătorii preferați ai lui Marius Șumudică a dezvăluit ce tactică a avut antrenorul în meciurile cu FCSB în sezonul în care a câștigat titlul cu Astra Giurgiu.

FCSB o va întâlni pe Rapid, duminică, de la ora 21.00, pe Arena Națională, în etapa cu numărul 14 din Superliga.

 Cum a învins-o Marius Șumudică pe FCSB

Junior Morais, unul dintre jucătorii preferați ai lui Marius Șumudică, a povestit cum a învins-o antrenorul pe FCSB. Acesta a avut o tactică fabuloasă. S-a folosit de teren pentru a lua punctele.

„Am bătut-o acasă pe FCSB cu 2-0 când am luat titlul, cu o zi înainte am făcut antrenamente la Giurgiu. Iarba era mare, Șumudică știa că ei pasează bine și le-a spus să nu tundă gazonul, să îl lase așa. A venit FCSB și când s-a uitat au zis: «Nu se poate, e iarba prea mare».

Varela a dat prima pasă în spate, s-a oprit mingea că era iarba mare. A ieșit Niță și a făcut penalty la Alibec, același penalty și la Teixeira. Fotbalist bun, dădea mingea în dreaptă și venea pe stânga, super băiat Teixeira”, a spus Junior Morais, potrivit Fanatik.

Morais a avut doar cuvinte de laudă la adresa antrenorului cu care a lucrat la Astra Giurgiu și Gaziantep. Brazilianul spune că Șumudică reușește să scoată ce e mai bun de la jucători datorită relației de prietenie pe care o leagă cu aceștia.

„Știe să vorbească cu jucătorii. Știe să scoată maximum de la tine. E antrenor! Te ceartă când trebuie să te certe. Te înjură când trebuie să te înjure. Când e de caterincă face caterincă.

 Cum a scos de la Budescu, de la Alibec, de la De Amorim, de la Ioniță. Toți jucătorii care au fost cu el au jucat și joacă continuu. Uite Găman, Silvică (n.r. – Lung Jr.). Pe unde a plecat, mereu a juat jucători după el. Are încredere în jucători că îl pot ajuta. Mereu a avut asta. La Kayseri i-a luat pe Săpunaru, pe De Amorim, pe Boldrin. Și la Gaziantep, la fel. E un antrenor foarte bun. Mi-a plăcut de la început de el”, a mai spus fundașul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed