‘Te vei chinui mai mult’. Cum l-a convins Gigi Becali pe Adrian Șut să revină la echipă. Mesaj pentru jucătorul care şi-a pierdut tatăl

Adrian Șut trece prin momente cumplite. Și-a pierdut tatăl în această săptămână. Gigi Becali a anunțat însă ca va juca în meciul cu Rapid. Mai mult, a şi dezvăluit ce i-a spus ca să se prezinte la echipă.

Derby-ul FCSB – Rapid, din etapa 14 a SuperLigii, se joacă duminică 27 octombrie 2024, de la ora 21:00, pe Arena Națională.

Cum l-a convins Gigi Becali pe Adrian Șut să revină la echipă

Gigi Becali a insistat ca Adrian Șut să revină la echipă cât mai repede. Patronul de la FCSB a povestit cum l-a convins să accepte să joace duminică. Mijlocașul și-ar fi dorit să stea mai mult cu familia sa. A fost învoit și nu a mers în Scoția, după ce tatăl său a muri.

”Am vorbit cu Șut că voia să rămână acolo. I-am zis că mi-a murit și mie tatăl, sora… Ce e aia să fii a doua zi la mormânt? Nu există așa ceva în Cărțile Sfinte! Tu ești fotbalist, avem meci cu Rapid. În primul rând, dacă vei sta, te vei chinui mai mult.

Dacă vii, există uitarea, te antrenezi, joci fotbal, uiți măcar durerea. I-am zis să fie vineri la antrenament, nu a comentat”, a spus Becali, conform fanatik.ro.

Adrian Șut, mesaj emoționant după moartea tatălui său

”Tati,

Ai plecat mult prea repede dintre noi, ai lăsat o durere pe care nu o pot descrie în cuvinte, ai fost sprijinul și puterea noastră.

Ne-ai învățat ce înseamnă să lupți până la capăt și să nu renunți niciodată. Chiar și în aceste momente dificile, ne-ai oferit o lecție importantă. Știu că de acolo, de sus, vei veghea asupra noastră și ne vei ghida la fiecare pas

Te vom iubi veșnic!🖤”, a fost mesajul postat de Șut pe contul său de Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed