Ce i-a transmis Elias Charalambous lui Marius Şumudică. Urmează întâlnirea directă, în Derby. Rapidistul i-a fost antrenor cipriotului

Elias Charalambous a avut un mesaj pentru Marius Şumudică înaintea derby-ului de duminică seara. Antrenorul celor de la FCSB îl va întâlni pentru prima dată pe rapidistul care l-a antrenat la FC Vaslui.

FCSB și Rapid se întâlnesc duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională.

Elias Charalambous, mesaj pentru Marius Şumudică

Antrenoul campioanei nu consideră că meciul cu Rapid va fi unul special. Despre fostul său antrenor, Marius Șumudică, spune că este doar ”un adversar”.

”Nu este nimic special – a fost antrenorul meu atunci, acum suntem în posturi diferite: eu sunt antrenor aici, el acolo, dar nu este nimic special. Îl văd ca pe un meci normal, cu un adversar, atât.

Aceste meciuri sunt importante pentru fotbaliști, pentru fani, pentru presă, dar pentru antrenori aceste partide sunt cele mai ușoare. Toată lumea este concentrată, sunt fotbaliști deștepți, motivați, știu ce au de făcut

. Nu sunt multe de făcut în plus – poate înainte de meci obișnuiesc să meargă la mall, la o cafea, la un biliard, să se relaxeze, dar nimic special”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă meciului cu Rapid.

FCSB – Rapid, echipele probabile
FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Șut – Miculescu, Băluță, Olaru, Musi – Tănase
Rapid: Siegrist – Manea, Ignat, Pașcanu – Onea, Christensen, Grameni, Borza – Dobre, Boupendza, Petrila

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed