Elias Charalambous face dezvăluirea momentului! Cu cine o atacă FCSB pe Rapid. Două reveniri importante la campioană

Elias Charalambous face dezvăluirea momentului! S-a aflat cu cine o atacă FCSB pe Rapid. Două reveniri importante la campioană. Echipa roş-albastră revine în Superliga, după înfrângerea la scor din Europa League, 0-4, contra celor de la Rangers.

Elias Charalambous a vorbit înaintea derby-ului cu Rapid care va avea loc duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională.

Elias Charalambous face dezvăluirea momentului!

Elias Charalambous îl va avea la dispoziție pe Florin Tănase, revenit după accidentarea musculară suferită înaintea pauzei pentru meciurile echipelor naționale. ”Bîrligea este suspendat și va fi OUT, dar avem multe soluții și jucători disponibili.

Tănase s-a întors, iar astăzi avem ultimul antrenament, unde vom decide cine va fi apt pentru mâine. Ne-am făcut o idee despre cine va juca, dar nu este momentul să vorbim despre asta”, a declarat Elias Charalambous.

Nu este singura revenire importantă la FCSB pentru derby-ul din Superliga. Şi Adrian Șut a revenit la antrenamente, după ce a fost învoit câteva zile pentru înmormântarea tatălui său.

”Șut s-a întors alături de noi și se va antrena astăzi. Știm cu toții că a trecut printr-un moment dificil, iar noi îi suntem alături. Este o motivație în plus să câștigăm mâine”, a spus Elias Charalambous.

Adrian Șut și Florin Tănase vor fi, foarte probabil, titulari la FCSB cu Rapid. Florin Tănase va juca atacant central, în locul lui Daniel Bîrligea. Ultimul este suspendat pentru că a luat un cartonaș galben în derby-ul cu Dinamo, câștigat 2-0, în care a deschis scorul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed