Prima soţie a lui Cristi Borcea şi-a decis soarta! Anunţul făcut de către vedetă. E o schimbare importantă

Prima soţie a lui Cristi Borcea şi-a decis soarta! Anunţul făcut de către vedetă. E o schimbare importantă în viaţa mamei copiilor fostului şef de la Dinamo. Chiar aceasta s-a decis să spună totul.

Prima soţia a lui Cristi Borcea şi-a luat viaţa în mâini. Mihaela Borcea trece prin momente speciale şi se pregăteşte de nuntă.

Prima soţie a lui Cristi Borcea şi-a decis soarta!

Vedeta l-a înlocuit pe Cristi Borcea cu Sorin Rap, cel cu care este împreună de aproape un deceniu. Asta după ce a divorţat de milionar în 2011. Borcea s-a recăsătorit atunci, imediat cu Alina Vidican. Trei copii are Mihaela Borcea cu milionarul român. Este vorba despre Patrick și gemenii Angelo și Melissa.

În acest an, Mihaela Borcea a mai trăit o dezamăgire. A fost scoasă total din afacerile fostului soţ. Nu mai administrează hotelul din Olimp, care i-a adus un profit uriaş lui Borcea. Milionarul a vândut hotelul.

Mihaela Borcea şi-a revenit rapid şi se relaxează în destinaţii exotice alături de iubitul ei. Cei doi îşi fac planuri şi de nuntă. Va avea loc doar o cununie religioasă. „Va avea loc o slujbă la biserică, pentru că nu poți trăi în păcat. Eu sunt cu frica lui Dumnezeu.

Fără acte. Acestea nu țin loc de dragoste„, a spus Mihaela Borcea, conform cancan.ro.

Sorin Rap a fost, o perioadă, şoferul Mihaelei Borcea. După mai mult timp au recunoscut că sunt iubiţi. „Nu sunt angajat permanent, dar atunci când doamna are nevoie de mine mă cheamă, iar dacă am timp o servesc. Am nevoie de bani ca să-mi întrețin copiii. Mai am un job, iar ăsta este al doilea”, declara, în trecut, Sorin Rap.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed