Anunţ uriaş pentru Marius Şumudică! Vestea primită înaintea derby-ului cu FCSB. Pe cine se poate baza antrenorul rapidist

După vestea că Cristi Săpunaru va fi indisponibil pentru meciul cu FCSB, Marius Şumudică află că jucătorul accidentat în timpul săptămânii este recuperat complet și sunt șanse mari să fie titularizat duminică.

Rapis joacă duminică cu FCSB. Partida din etapa cu numărul 14 din Superliga va avea loc pe Arena Națională, de la ora 21:00.

Anunţ uriaş pentru Marius Şumudică!

Jakub Hromada a fost suspendat timp de două etape din cauza unui fault dur comis la mecul cu Farul, 5-0, iar Mattias Kait trebuia să îl înlocuiască. Doar că, jucătorul a acuzat dureri la tendon și părea indisponibil pentru derby-ul cu FCSB.

Potrivit informațiilor furnizate de Fanatik, Mattias Kait s-a recuperat complet și are șanse mari să joace duminică.

În cazul în care nu s-ar fi recuperat, Cătălin Vulturar era titularizat în premieră la Rapid, deoarece Diogo Mendes, este si el îndisponibil din cauza unei accidentări.

După cum s-a anunțata în cursul zilei de sâmbătă, nici Cristi Săpunaru nu va fi disponibil duminică.

Astfel că, echipa de start a giuleștenilor ar putea să fie următoarea: Siegrist – Manea, Pașcanu, Ignat – Onea, Christensen, Kait, Borza – N’Jie, Boupendza, Petrila.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed