Costel Gâlcă rupe tăcerea! Anunţul antrenorului după ce s-a spus că va fi demis. Mesaj pentru fanii celor de la CSU Craiova

Costel Gâlcă rupe tăcerea! Anunţul antrenorului după ce s-a spus că va fi demis. Mesaj pentru fanii celor de la CSU Craiova. După ultimele rezultate slabe din Superliga s-a zvonit că tehnicianul va fi demis.

Costel Gâlcă a vorbit despre situația tensionată de la CSU Craiova. Asta după ce în spațiul public a apărut zvonul că ar putea fi demis.

Costel Gâlcă rupe tăcerea!

Costel Gâlcă resimte presiunea, dar spune că este normal din moment ce rezultatele nu sunt cele scontate de către conducerea clubului. ”Ne dorim să câștigăm, nimic mai mult. Toți antrenorii sunt sub presiune când nu au rezultate, nu numai eu. Când nu ai rezultate ești sub presiune.

Cred că cel mai important este ce facem împreună cu cei care stăm zi de zi. Nivelul jucătorilor îmi dă încredere pemtru meciurile următoare. Arătăm mult mai bine decât înainte. Spectatorii sunt nemulțumiți că în ultimii ani nu s-a câștigat titlul, că nu putem să învingem ultima clasată.

Au dreptate până la urmă, dacă avem pretenții la titlu trebuie să câștigăm toate meciurile.

Trebuie să mergem să câștigăm, avem nevoie de o victorie. Nu au fost până acum la un nivel fizic foarte bun și încă nu suntem, pentru că au venit jucători după accidentări, i-am băgat să prindă ritm”, a spus Gâlcă.

Gâlcă cere timp pentru omogenitate și spune că fluctuațiile în rezultate din Superliga sunt normale. ”Avem nevoie de timp pentru omogenitate, este ceva normal să avem fluctuații în rezultate. Anul următor echipa va arăta altfel, dar până atunci trebuie să câștigăm meciurile. Farul are o filosofie de ani buni, este o echipă foarte lucrată, cu un antrenor foarte bun.

Și noi arătăm mult mai bine din punct de vedere fizic și numeric, avem jucători. Alibec este un jucător important pentru Farul Constanța, dar noi trebuie să ne impunem jocul nostru. Este important să ajungem în fața porții, pentru mine este importantă echipa mea.

A fost un meci în care ne-au dominat total, puteau să câștige cu 4 sau 5-0. După schimbări s-a întors soartă și chiar puteam să câștigăm. Nu este ușor pentru nimeni, dar motivația trebuie să o găsim în meciuri”, a mai spus Costel Gâlcă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed