Radu Drăguşin rupe tăcerea! Dezvăluiri după ultimul meci al lui Spurs. E dorit de o mare echipă din Italia

Radu Drăguşin a spus cum va arăta viitorul lui după ce presa din Italia a anunțat posibilitatea unui transer în Serie A. Fundașul român a fost titular în meciul din Europa League, cu AZ Alkmaar.

Tottenham s-a impus în fața celor de la AZ Alkmaar, după ce Richarlison a înscris din penalty, în minutul 53, scor 1-1.

Radu Drăguşin rupe tăcerea! Dezvăluiri după ultimul meci al lui Spurs

Radu Drăgușin a fost titular incontestabil în partida din Europa League. Pentru prestațiile sale, a fost notat cu 5 de specialiștii de la Sofascore.

După ce presa din Italia a anunțat că Napoli, Inter și Juventus ar fi interesate de serviciile lui Drăgușin, și există șansa ca acesta să părăsească echipa din Anglia, în iarnă, și să se întoarcă în Serie A, tricolorul a fost întrebat la final de meci cu AZ, ”Ce urmează pentru tine?”.

Jucătorul a spus că se concentrează pe echipă, să facă o treabă cât mai bună, iar atunci când antrenorul decide că are nevoie de el, să dea tot ce are mai bun.

”Chiar mă bucur că nu am primit gol, ceea ce pentru noi, fundașii, e foarte important. Singurul lucru pe care pot să-l fac e să continui să muncesc din greu la antrenamente, să-mi păstrez atitudinea bună și când antrenorul va apela la mine, să-i arăt că merit să joc”, a spus Radu Drăgușin, potrivit tottenhamhotspur.com.

Se pare că, la meciul cu Crystal Palace din Premier League, de duminică, Drăgușin va fi din nou rezervă, anunță presa din Anglia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed