Scandal uriaş la CFR Cluj! Dan Petrescu l-ar fi scos din minţi pe patronul Neluţu Varga. Ar putea pleca din Gruia

Rămâne sau nu CFR Cluj fătă antrenor pe banca tehnică. Dan Petrescu l-a scos din sărite pe patronul Neluțu Varga și sunt șanse să fie demis. Egalul cu Sepsi Sfântu Gheorghe și-a spus cuvântul.

CFR Cluj a remizat, vineri seara, cu Sepsi, scor 3-3. Meciul de pe teren propriu le-a adus doar un punct clujenilor, care se situează pe locul 3, cu 21 de puncte acumulate, în timp ce Sepsi este pe locul 8, cu 18 puncte.

Scandal uriaş la CFR Cluj!

Scorul a fost deschis de covăsneni, în minutul 37, prin Coman. În minutul 52, Kamara a restabilit egalitatea, însă 3 minute mai târziu Ciobotariu a marcat golul de 2-1 pentru Sepsi.

Florin Ștefan a fost jucătorul care a marcat al treilea gol pentru Sepsi, în minutul 83, și deși se credea că este rezultatul final, 3-1, clujenii au reușit să vină din urmă și să marcheze încă două goluri, în minutul 86 și în minutul 90+3, ambele fiind marcate de Postolachi. Astfel că partida s-a terminat la egalitate.

La pauza dintre reprize, când rezultatul era 1-0, în favoarea covăsnenilor, jurnalistul Decebal Rădulescu a transmis faptul că, în cazul unui eșec din partea celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu va fi demis.

La final de meci, deși au obținut un punct, Neluțu Varga nu a fost deloc mulțumit.

Potrivit informațiilor oferite de Digi Sport, patronul s-a arătat extrem de supărat, iar postul lui Dan Petrescu pe banca tehnică este încă nesigur.

După 14 etape disputate în Superliga, CFR Cluj a înregistrat doar 5 victorii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed