Greşeala uriaşă pe care a comis-o Simona Halep! Asta i-a distrus cariera. Ion Ţiriac s-a decis să vorbească

Greşeala uriaşă pe care a comis-o Simona Halep! Asta i-a distrus cariera. Ion Ţiriac s-a decis să vorbească. Fostul lider mondial WTA a fost interzisă aproape doi ani din tenis, după suspendarea pentru dopaj.

Simona Halep şi-a demosntrat însă nevinovăţia la TAS. Acum, este criticată de către Ion Ţiriac.

Greşeala uriaşă pe care a comis-o Simona Halep!

Cel mai bogat român, Ion Ţiriac, a vorbit despre greşeala uriaşă comisă de Simona Halep. Magnatul îi reproșează Simonei faptul că imediat după ce a fost depistată pozitiv nu a spus despre suplimentul pe care echipa Mouratoglou i l-a dat.

„Ceea ce știu este că vineri, la acest US Open 2022, a fost testată negativ, iar luni, când a pierdut cu necunoscuta Daria Snigur (era locul 123 WTA la acel moment) a fost testată pozitiv.

În orice caz, Simona nu a jucat niciodată bine în America.

După ce a fost testată pozitiv, a făcut o mare greșeală – ar fi trebuit să spună că pur și simplu a băut băutura pe care i-a pregătit-o echipa ei. În schimb, ea și-a protejat colaboratorii.

Am încercat să o ajut, dar ea mi-a spus: „Nimeni nu se atinge de echipa mea, eu sunt cea care a băut. Abia trei luni mai târziu, antrenorul ei, știți voi, grecul (n.r. Patrick Mouratoglou), și-a asumat responsabilitatea pentru situație.

Simona a pierdut prea mult timp și energie în acest caz. Nu cred că se va mai întoarce (n.r. la nivelul de dinainte de cazul de dopaj). A fost talentată, prea talentată de fapt” , a spus Ţiriac, conform We Love Tennis.

Săptămâna viitoare, Simona va participa la turneul WTA 250 de la Hong Kong. Hong Kong Tennis Open va avea loc în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie pe hard. Competiţia se va disputa în „Victoria Park Tennis Stadium”, iar campioana en-titre este Leylah Fernandez.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed