Vedeta din România care i-a sucit minţile Bestiei, loveşte din nou! Dezvăluiri incredibile ale vedetei. Tocmai a transmis un mesaj clar / Foto

Vedeta din România care i-a sucit minţile unui fost jucător de la Rapid, a făcut dezvăluiri incredibile. Frumoasa brunetă i-a transmis un mesaj emoționant soțului ei, cu ocazia zilei de naștere a acestuia.

Marius Constantin, unul dintre foștii fotbaliști de la Rapid, a împlinit 40 de ani. Miruna Lezea este vedeta din România care i-a devenit soție și care i-a oferit o surpriză foarte frumoasă fostului rapidist.

Vedeta din România a făcut dezvăluiri incredibile!

Marius Constantin, unul dintre foștii fotbaliști de la Rapid, avut parte, de o frumoasă surpriză din partea soției sale, Miruna Lazea.

”La mulți ani!”, este mesajul postat de Miruna pe social media, cu ocazia zilei de naștere a soțului său.
Artista, supranumită ”Perla Banatului”, va deveni în curând mămică de fetiță.

Miruna a vorbit deschis despre diferența de vârstă dintre ei. Artista a dezvăluit și cum i s-a schimbat viața de când trăiește alături de fotbalist.

”Pentru cei care sunteți foarte curioși sau se întreabă ce vârstă împlinește, vă spun eu ca să nu mai pierdeți timpul.. tocmai ce a împlinit 40 și eu am 25 de ani.
Da, este diferență între noi de 15 ani. Și vă mai spun ceva.. nu e el cel norocos, eu sunt.
Eu sunt, pentru ca am așteptat atât timp ca să găsesc omul perfect pentru mine, omul alături de care să îmi clădesc familia. O familie nu o faci cu oricine și oricum. Dar toate sunt făcute să fie exact când și cum trebuie și toți primim ceea ce merităm într-un final. Eu la 25 de ani am tot ce alții nu găsesc poate niciodată. Chiar sunt norocoasă!

Și stați să spun despre el, că e ziua lui, nu a mea ..😂 Dar.. ce să vă zic, că-l iubesc și alea, alea. Așteptăm un copil, normal ca toate-s din iubire! Zic doar că nu știu ce m-aș face fără el și că eu am găsit bărbatul care nu credeam că mai există.

Și nu spun asta pentru că de la spălat de haine, vase, aspirat, mâncare, spart de lemne, făcut curățenie la animale dacă e nevoie și toată munca de barbat..tot ce face și bărbatul și femeia, el le face pe toate… Spun asta pentru că eu lângă el nu știu ce înseamnă dezamăgire, frică, îndoială”.

Fiecare zi este un motiv de fericire

”Eu în fiecare secundă sunt înconjurată de liniște, iubire, susținere, încredere, sprijin, respect, tot ce poate să-ți ofere mai de preț un om. Și ce credeți, mai este și tatăl viitorului nostru copil. Mă gândesc doar ce creștere va avea, ce exemplu de tată și bărbat va avea fata noastră.

Poate e mult ce am scris pentru rețele, dar puțin pe langă câte aș mai avea de spus despre el. Zic doar că nu știu cum aș mai putea să trăiesc vreo zi fără tine!”

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed