Greşeala uriaşă a lui Gigi Becali! Un fost stelist a spus clar. De ce a fost umilită FCSB de Rangers

Un fost stelist a spus de ce a fost umilită FCSB de Rangers și care a fost greșeala făcută de Gigi Becali. După cele două victorii, cu RFS și PAOK, lucrurile nu au mai fost la fel pe Ibrox, unde scoțienii s-au impus cu 4-0.

Miodrag Belodedici, fostul component al Generației de Aur, actualmente oficial în cadrul Federației Române de Fotbal a oferit câteva reacții. Acesta consideră că lucrurile ar fi stat altfel pentru echipa lui Gigi Becali, dacă în teren se afla și Darius Olaru.

Greșeala uriașă a lui Gigi Becali

Miodrag Belodedici este singurul fotbalist român cu două trofee ale Cupei Campionilor Europeni în palmares. În 1986, cu Steaua, și 1991, cu Steaua Roșie Belgrad. Fostul mare jucător avut o reacție tranșantă în raport cu eșecul usturător al celor de la FCSB de la Glasgow, 0-4 cu Rangers.

„Ce părere să am?! Am văzut partida, le-au dat o bătută bună, ce să mai zic? Prea mult. Dacă era și Olaru pe teren, poate era altceva, rezistau mai mult și arătau ceva mai bine. Nu a fost și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. I-a învins Rangers fără nici măcar o problemă”, a declarat „Belo” pentru gsp.ro.

Miodrag Belodedici: „S-a văzut o diferență”

„Au greșit toți, de la primul până la ultimul, de la Dumnezeu până la Gigi. Au fost greșeli mari de joc, mai ales pe fază de apărare, dar și la mijloc. Obișnuiau să fie mai iuți, mai puternici, însă s-a văzut o diferență între cele două echipe”.

Fostul mare internațional a discutat și pe marginea șanselor roș-albaștrilor de a se califica în primăvara europeană. În acest moment, formația pregătită de Elias Charalambous este pe poziția a 13-a în clasamentul grupei de Europa League, una de play-off, având un golaveraj neutru. Pentru FCSB, urmează partidele cu Midtjylland (7 noiembrie, ora 19:45) și Olympiacos (28 noiembrie, ora 22:00), ambele pe teren propriu.

„Unde să se califice? Primăvara europeană? Vai de capul nostru! Ce echipe sunt acolo… Noi le urăm succes, le ținem pumnii, să avem la cine să ne uităm și să fim mai mult prezenți prin fotbalul european”, a mai declarat fostul fundaş.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed