Cu cine vrea să o bată Marius Șumudică pe FCSB. Dezvăluiri de ultimă oră despre planurile antrenorului. Surpriza este uriaşă

Marius Șumudică trebuie să folosească o soluție de avarie în partida cu FCSB, care se va disputa duminică. Planurile antrenorului au fost date peste cap din cauza jucătorilor indisponibili.

Marius Șumudică a fost prezent la conferința de presă premergătoare derby-ului cu FCSB. Tehnicianul a dezvăluit că se confruntă cu probleme de lot și este nevoit să facă anumite schimbări în primul 11.

Cu cine vrea să o bată Marius Șumudică pe FCSB

FCSB – Rapid se joacă duminica, 27 octombrie, de la ora 21:00, în cadrul etapei a 14-a din Superliga României. Șumudică a primit o adevărată lovitură în etapa precedentă, atunci când Jakub Hromada a fost eliminat pe finalul meciului cu Farul (5-0).

Slovacul ar fi trebuit să fie înlocuit la derby-ul cu FCSB de Mattias Kait, însă finlandezul a suferit o accidentare și este și el indisponibil. Astfel, tehnicianul giuleștenilor va trebui să apeleze la o soluție de avarie, conform Fanatik. Conform sursei citate, la mijloc va juca Cătălin Vulturar. Soluția este una surprinzătoare, mai ales că pentru fotbalistul adus de la Lecce ar fi primul meci la Rapid.

Antrenorul celor de la Rapid, a transmis că rezultatul celor de la FCSB din Europa League, cu Rangers, scor 0-4, nu va schimba evoluția partidei.

„Nu ştiu cât cântăreşte pentru ei rezultatul de aseară (n.r. – înfrângerea cu Glasgow Rangers, scor 4-0, din Europa League), duminică va fi un derby şi cu siguranţă se vor motiva. FCSB este o echipă bună, campioana ţării, a ajuns să joace în grupele Europa League, iar asta înseamnă foarte mult.

Iar rezultatul de aseară nu poate decât să îi motiveze înaintea meciului cu noi. Nu ştiu dacă e elocvent meciul cu Rangers pentru că lor le-au lipsit mulţi titulari, aşa că sigur vor avea altă faţă duminică în derby. Vor dori să şteargă cu buretele acel insucces”.

”Șumi” este pregătit

”Sunt ferm convins că adversarii vor schimba echipa, vor apărea jucători noi în primul 11 şi atunci trebuie să fim pregătiţi. Nu e greu să îţi dai seama cu ce echipă va juca FCSB duminică.

Noi nu am realizat nimic prin victoria cu Farul. Sigur, am câştigat un joc, dar dacă nu înlănţuim rezultate pozitive se uită foarte repede. Nu consider un avantaj faptul că Rapid are multe victorii cu FCSB în ultimul timp.

Păi după ultima întâlnire, câştigată cu 4-0, Rapid nu a mai reuşit să obţină nicio victorie mult timp. Este un derby, sunt două echipe din Bucureşti, există o rivalitate pe care o simţim şi noi. O să încerc să le transmit şi jucătorilor străini din lot această rivalitate cu FCSB. Ei trebuie să înţeleagă ce înseamnă un derby Rapid – FCSB. Hromada este suspendat, iar Săpunaru şi Kait sunt indisponibili. Contează lipsa lor, ei fac parte din axul central… deci contează enorm. Dar asta este, ceilalţi care intră trebuie să demonstreze că merită să îmbrace tricoul Rapidului.”, a spus Marius Șumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed