Adrian Mititelu rupe tăcerea! De ce nu s-a înţeles cu Ovidiu Burcă. FCU Craiova rămâne fără antrenor principal

Adrian Mititelu rupe tăcerea! S-a aflat de ce nu s-a înţeles cu Ovidiu Burcă. FCU Craiova rămâne fără antrenor principal. Patronul echipei craiovene a făcut publice motivele pentru care fostul antrenor al lui Dinamo nu a mai ajuns în Bănie.

Adrian Mititelu l-a vrut pe Ovidiu Burcă, după plecarea de la echipă a lui Marius Croitoru. Nu s-au înţeles însă la contract.

Adrian Mititelu rupe tăcerea!

Adrian Mititelu a negociat cu Ovidiu Burcă pentru preluarea băncii tehnice a lui FCU Craiova. Nu a ajuns la un consens cu Ovidiu Burcă, astfel că patronul lui FCU Craiova este în căutarea unui nou antrenor.

După ce negocierile au picat, Adrian Mititelu a explicat de ce nu a ajuns la un numitor comun cu Ovidiu Burcă. Acesta a transmis de altfel că mai are alte variante pe care le ia în calcul, conform iamsport.ro.

”Am avut niște discuții. El are niște solicitări care nu corespund politicii mele. Asta este. În rest, nu am nicio treabă cu Ovidiu, suntem în relații bune.

El și-a dorit să antreneze la FCU, noi am agreat de a lucra cu el și în momentul în care am început să schimbăm solicitările părților… Eu am trimis o propunere de contract, el mi-a trimis solicitări suplimentare pe care nu le agreăm. Și aici s-a blocat chestia.

Am nume pe listă. Discutăm cu mai multe persoane. Mi-am dat seama că nu mai putem să facem nimic acum până luni, pentru că avem meciul în două zile. Suntem în faza de cercetare-documentare.

Noi nu vrem antrenor-șef la noi, care să ne conducă. Noi vrem să îl conducem pe el. Și nu mă refer la Burcă, că am discutat cu mai mulți”, a spus Adrian Mititelu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed