Marius Şumudică are mari probleme înaintea duelului cu FCSB. Jucătorii pe care nu se poate baza: ‘Încercăm să arătăm cât mai de bine la ora meciului’

Marius Şumudică a prefațat derby-ul cu FCSB și a anunțat că nu se va putea baza pe trei jucători. Antrenorul a mai transmis că nu are nevoie să urmărească declarațiile lui Gigi Becali pentru a anticipa echipa de start.

Campioana României o întâlnește pe Rapid duminică, 27 octombrie, de la 21:00, în runda cu numărul 14 din Superliga. Înaintea acestei partide, FCSB este pe locul 5, cu 19 puncte, în timp ce giuleștenii sunt pe 10, cu 16 puncte.

Marius Şumudică are mari probleme înaintea duelului cu FCSB

Marius Șumudică a dezvăluit că trei jucători nu sunt disponibili pentru derby-ul cu FCSB. Este vorba despre Hromada (suspendat) și Săpunaru și Kait (accidentați).

Antrenorul giuleștenilor crede că FCSB va fi mai motivată după înfrângerea din Scoția.

 „Nu știu cât cântărește rezultatul cu Rangers. Va fi un derby, cu siguranță se vor motiva. Sunt o echipă bună, campioana țării. Ați văzut la ce nivel joacă, au ajuns în grupe.

Nu mă așteptam la un asemenea scor, să piardă de o astfel de manieră. Nu știu dacă e un meci elocvent, le-au lipsit mulți titulari. Cu siguranță vor avea altă față duminică.

Sunt ferm convins că vor schimba, cu siguranță vor apărea jucători noi, trebuie să fim pregătiți. Încă nu am realizat nimic. Am câștigat un joc, dar dacă nu legăm mai multe rezultate bune, se uită foarte repede. Hromada este suspendat. Săpunaru și Kait, indisponibili.

Nu consider un avantaj faptul că am câștigat în ultimele meciuri. Rapid a bătut 4-0, apoi nu a mai câștigat niciun meci. Pierzând meciul de ieri de o astfel de manieră, cu siguranță se vor monta foarte bine. Joacă în fața suporterilor, vor să șteargă cu buretele acest insucces.

Nu stau să compar meciurile, nu este normal să stau eu să vorbesc despre ce a făcut Dinamo. Noi încercăm să arătăm cât mai de bine la ora meciului.”, a spus Marius Șumudică, la conferința de presă.

Marius Şumudică: „Cu ce aș putea eu să vin nou?”

„E un derby, suntem două echipe din București, e o rivalitate pe care o simțim toți. O să încerc să le transmit și eu această rivalitate, mai ales străinilor. Trebuie să înțeleagă ce înseamnă un derby Rapid – FCSB.

Cu ce aș putea eu să vin nou? Stadionul va fi plin, gazonul extrordinar, va fi un meci urmărit de toată țara. Cu siguranță că am și eu ceva, anumite lucruri motivaționale pe care încerc să le dau echipei. Contează lipsa lui Hromada, a lui Săpunaru, a lui Kait. Toți 3 fac parte din axul central. Cei care vor juca în locul lor trebuie să demonstreze că merită să îmbrace tricoul Rapidului. Ce alt mod de a te exprima mai frumos este un meci cu FCSB?”, a mai spus antrenorul.

Tehnicianul spune că nu așteaptă ca Gigi Becali să anunțe primul 11.

„Veți vedea duminică seară dacă va juca Vulturar. Credeți că e greu să îți dai seama cu ce echipă va juca FCSB? Suntem pregătiți. Îi analizăm profund și încercăm să găsim soluții de contracarare. Au jucători de valoare, gen Olaru, Tănase. Eu îi consider indispensabili. La noi grupul este cel mai important, eu nu scot în față individualitățile. Eu încerc să construiesc un grup. Nu am nimic cu domnul Becali, eu sunt pe palier cu antrenorii. Mihai Pintilii și Elias Charalambous sunt oponenții mei la acest meci. Nu există prime.

Important e să intrăm pe teren, nu să ne gândim la bani. Nici ca jucător, nici ca antrenor, nu m-am gândit niciodata la bani. Fanii să fie alături de noi, să ne încurajeze. Eu promit că grupul pe care îl conduc va face tot posibilul să se ridice la nivelul jocului”, a mai spus Șumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed