Lovitură totală pentru Costel Gâlcă! S-a aflat chiar înaintea duelului cu Farul lui Gică Hagi. Ce probleme au cei de la CSU Craiova

Lovitură totală pentru Costel Gâlcă! S-a aflat chiar înaintea duelului cu Farul lui Gică Hagi. S-a aflat ce probleme au cei de la CSU Craiova. Cel mai bun jucător al echipei nu va juca în duelul din această rundă.

Probleme mari pentru Costel Gâlcă. Antrenorul de la CSU Craiova nu-l va putea folosi pe Alexandru Mitriţă în duelul cu Farul.

Lovitură totală pentru Costel Gâlcă!

Vedeta lui Costel Gâlcă nu s-a antrenor deloc în această săptămână, conform fanatik.ro. Astfel, este aproape sigur că nu va juca în duelul cu Farul care va fi luni, 28 octombrie, de la ora 21:00.

În penultima etapă a sezonului regulat din Superliga, CSU Craiova va juca pe terenul Farului Constanța. Oltenii sunt sub presiune având în vedere că n-au bătut pe nimeni în ultimele două runde.

Sursa citată spune că Mitriţă a devenit indisponibil din cauza unei probleme la picior. Tehnicianul oltenilor ia în calcul să îl menajeze pentru partida de la Ovidiu. Jucătorul are un program separat de restul echipei.

Mijlocașul în vârstă de 29 de ani este golgeterul campionatului, cu șapte reușite, iar în cele 13 apariții ale sale în Superliga. Mai mult, Mitriță a reușit și un assist. CSU Craiova are mare nevoie de victorie la Ovidiu dacă vrea să țină aproape de liderul U Cluj. Înaintea etapei a 14-a, echipa lui Costel Gâlcă ocupă locul 2, cu 21 de puncte, cinci mai puține decât „șepcile roșii”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed