Femeia celebră care i-a sucit minţile unui rapidist a dat lovitura! Premiul uriaş pe care tocmai l-a primit. Imagini şi dezvăluiri virale / Foto

Femeia celebră care i-a sucit minţile unui rapidist a dat lovitura! Premiul uriaş pe care tocmai l-a primit. Imagini şi dezvăluiri virale despre partenera portarului echipei lui Marius Şumudică.

Femeia celebră tocmai a câștigat un premiu pentru cea mai bună gazdă de podcast din Australia.

Femeia celebră care i-a sucit minţile unui rapidist a dat lovitura!

Femeia celebră se iubeşte cu portarul celor de la Rapid, Benjamin Siegrist. Portarul se iubeşte de la distanţă cu Brittany Hockley, vedetă în Australia. Partenera sa îl vizitează doar în scurtele pauze pe care le ia de la podcastul „Life Uncut”.

„Tocmai am câștigat premiul pentru cele mai bune gazde ale unui podcast. Wow, ce nebunie! Sunt 5 ani și jumătate, peste 600 de episoade și undeva între 80 și 90 de milioane de descărcări. Suntem mai mult decât recunoscătoare. Life Uncut Podcast este viața noastră.

Ne iubim meseria și putem să o facem doar datorită vouă. Voi ne ascultați, râdeți și plângeți alături de noi. Nu îmi vine să cred ce job de vis am! Sunt mândră de noi, Keyshia Petit”, a scris Brittany Hockley pe contul de Instagram, unde e urmărită de aproape 250.000 de persoane.

Brittany a fost ultima dată în România pe 28 septembrie. A anunțat că nu va mai reveni în anul 2024 pentru că va trebui să se dedice jobului. „La revedere sună diferit când tu ești la o lungă distanță. Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”, a transmis Brittany.

În urmă cu aproape o lună, Brittany a scris pe aceeași rețea socială că a experimentat primul cutremur din viața ei în România și a vorbit despre primele sale impresii pe care i le-a lăsat țara noastră.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed