Lovitură totală pentru Adrian Mititelu! FCU Craiova a rămas fără antrenor. Tocmai a refuzat oferta

Lovitură totală pentru Adrian Mititelu! FCU Craiova a rămas fără antrenor. Tocmai a refuzat oferta. După ce l-a dat afară pe Marius Croitoru, patronul oltenilor şi l-a dorit pe Ovidiu Burcă.

Omul care a promovat-o pe Dinamo l-a refuzat însă pe Adrian Mititelu. Negocierile cu patronul lui FCU Craiova au eşuat, conform tehnicianului.

Lovitură totală pentru Adrian Mititelu!

Ovidiu Burcă a dat cărțile pe față. A anunţat că negocierile cu Adrian Mititelu au picat. Patronul de la FCU Craiova și-a dorit să îl aducă pe Ovidiu Burcă pe banca echipei sale, care are ca obiectiv promovarea în Superliga. Tehnicianul are deja o astfel de performanță în CV. Acesta a reușit, în trecut, să o readucă pe Dinamo în primul eșalon.

Ovidiu Burcă a dezvăluit însă că negocierile cu Adrian Mititelu au picat. Tehnicianul, în prezent liber de contract, a precizat faptul că nu a ajuns la un numitor comun cu patronul echipei din Bănie. „Am avut niște discuții cu dânșii, nu am ajuns însă la niciun numitor comun. Le mulțumesc că s-au gândit la mine, dar momentan nu s-a ajuns la niciun numitor comun.

S-au sistat negocierile, am ajuns într-un punct în care nu ne-am înțeles. Nu știu dacă o să mai reluăm discuțiile, probabil mai negociază și cu alți antrenori”, a spus Ovidiu Burcă, citat de iamsport.ro.

În momentul de față, FC Craiova se află pe locul 11 în Liga a 2-a, cu 14 puncte după 10 meciuri jucate. Oltenii se află la 2 lungimi de ultimul loc care asigură caificarea în play-off-ul pentru promovare, care este ocupat, în prezent, de FC Voluntari.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed