Un nou scandal în Formula 1! Şeful lui Max Verstappen vrea un pilot de la rivali. Răspuns dur al celor de la McLaren Mercedes

Un nou scandal în Formula 1! Şeful lui Max Verstappen vrea un pilot de la rivali. Răspuns dur al celor de la McLaren Mercedes. Cei de la Red Bull Racing îl vor pe australianul Oscar Piastri.

Pilotul de la McLaren Mercedes nici nu  se gândeşte să devină coleg cu Max Verstappen. Piastri şi-a decis viitorul.

Un nou scandal în Formula 1!

Oscar Piastri vrea să rămână la McLaren Mercedes. Nu ia în calcul oferta de a pleca la Red Bull Racing pentru a fi coleg cu Max Verstappen. Australianul în vârstă de 23 de ani face lumină în acest caz.

Oscar Piastri concureză pentru al doilea sezon de Formula 1 ca pilot McLaren Mercedes. Mai are încă doi ani contract cu britanicii şi nici nu se gândeşte să plece la echipa austriacă. A câştigat deja două curse în Marele Circ şi are 9 clasări pe podium.

La începutul acestei săptămâni, Helmut Marko, directorul Red Bull Racing, a declarat că managerul lui Oscar Piastri ar fi început discuţiile cu echipa austriacă pentru un posibil transfer. Australianul este manageriat de Mark Webber care a pilotat pentru Red Bull Racing în perioada 2007-2013. De asemenea, Helmut Marko a precizat că Webber a căutat intens să înceapă negocierile pentru viitorul pilotului său.

După zvonurile lansate de consilierul Red Bull Raacing, Oscar Piastri a ales să vorbească. A negat totul, conform racingnews365.com. „Cu siguranță nu. Sunt foarte fericit unde sunt. Sunt sub contract pentru următorii doi ani de acum încolo și cu siguranță nu caut să merg în altă parte. Nu ar fi o săptămână în F1 fără câteva comentarii de la Helmut”, a declarat australianul, conform sursei citate.

Australianul ocupă locul al patrulea în clasamentul general al piloţilor, cu 247 de puncte. Pe locul 3 se află Charles Leclerc, cu 275 de puncte. Pe locul al doilea este Lando Norris, cu 297 de puncte. Clasamentul general este condus de olandezul Max Verstappen, cu 354 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed