Mihai Stoica l-a înfruntat pe Gigi Becali! Greşeala uriaşă a oficialului de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a dat cărţile pe faţă

Mihai Stoica l-a înfruntat pe Gigi Becali! Greşeala uriaşă a oficialului de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a dat cărţile pe faţă după umilinţa încasată de campioană în Europa League.

Gigi Becali l-a atenţionat pe Mihai Stoica. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, în timp ce urmărea partida din Europa League.

Mihai Stoica l-a înfruntat pe Gigi Becali!

Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Stoica în timpul meciului. I-a transmis să îi spună lui Baba Alhassan să nu mai dribleze că pierde mingea, conform digisport.ro. ”Eu zic că puteam să-i batem. Golurile au fost din greșelile individuale. Edjouma nu a contat. I-am zis lui MM să-i spună lui Baba să nu mai plimbe mingea, el tot n-a ascultat. N-a fost un joc extraordinar al lor, am fost noi prea slabi. Nu am contat în benzi.

Păi, s-a întâmplat că am luat două goluri în prima repriză… Când joci cu o echipă care e mai bună fizic, trebuie sa fii mai tehnic. Chiar dacă ești mai tehnic și nu pasezi și te apuci să driblezi și pierzi mingile, după aia primești gol.

Mijlocul terenului la fotbal, dacă nu-l deții, nu ai cum să-l câștigi. Acolo a fost un Edjouma… La primul gol decât să dai pasă cu capul la adversar, mai bine lași mingea să iasă în aut.

Clasamente oferite de Sofascore

Ei trebuie să înțeleagă, Ștefănescu, Phelipe, Edjouma și Baba, că la fotbal nu te joci cu mingea, nu te joci în România cu Chiajna, că ții tu mingea la piciorul tău… Dacă nu pasezi, pierzi mingea și la revedere”, a declarat Gigi Becali, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed