Gigi Becali a avut dreptate! Cine a fost cel mai slab jucător de la FCSB. Nu a mai suportat umilinţa şi l-a scos la pauză

FCSB a fost învinsă, 0-4, de Rangers în etapa a treia din Europa League. Evoluția jucătorilor lui Gigi Becali a fost una extrem de slabă, iar notele primite la final au fost pe măsură.

Ștefan Târnovanu și Luis Phelipe au fost cei mai slabi jucători de pe teren. De altfel, Phelipe a fost înlocuit la pauză după ce a greșit la golul doi.

Ștefan Târnovanu și Luis Phelipe, cei mai slabi jucători de la FCSB

Potrivit SofaScore, Ștefan Târnovanu și Luis Phelipe au fost cei mai slabi jucători de la FCSB în meciul de pe Ibrox. Portarul campioanei a gafat în repetare rândui, în timp ce Phelipe a greșit la golul doi, iar la pauză a fost înlocuit de Alexandru Băluță. Amândoi au primit nota 6.1, în timp ce Băluță, 6.4.

Tavi Popescu a fost singurul remarcat. Acesta a fost cel mai bun jucător al campioanei primind nota 7. Decarul ar fi putut marca în minutul 80, dar mingea a trecu puțin peste poartă.

Din tabăra scoțienilor, „omul meciului” a fost Vaclav Cerny, cu nota 9.1. la polul opus a fost Zak Lovelace, cu nota 6.3.

„Toți aveam nevoie de această victorie. Le datoram fanilor un rezultat bun și un meci de calitate și cred că am reușit. Am dominat în prima repriză. Am fost puțin norocoși la început, dar până la urmă a ieșit bine. O prestație foarte solidă de care aveam nevoie.

Mă bucur că am marcat, însă nu acesta este cel mai important lucru. A fost dur ce s-a întâmplat la meciul de duminică din campionat și, chiar dacă veneam după pauza internațională, nu am avut nicio scuză. Acum ne-am dorit să readucem o atmosferă bună și sper că am reușit”, a spus Vaclav Cerny, conform The Scottish Sun.

Notele primite de fotbaliștii FCSB
Târnovanu 6.1
Pantea 6.3
Ngezana 6.6
Dawa 6.5
M. Popescu 6.4
Alhassan 6.2
Edjouma 6.3
Ștefănescu 6.2
L. Phelipe 6.1
Miculescu 6.5
Bîrligea 6.4
Alex Băluță 6.4
Tavi Popescu 7.0
Risto Radunovic 6.7
Alexandru Musi 6.7
William Baeten Baeten 6.5

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed