Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu! Ce este obligat să facă selecţionerul. Jucătorul care nu trebuie să lipsească de la naţională

Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu! Ce este obligat să facă selecţionerul. Jucătorul care nu trebuie să lipsească de la naţională. Cornel Dinu a spus clar. Denis Alibec nu mai trebuie convocat.

Mircea Lucescu este obligat să-l convoace la echipa naţională pe Daniel Bîrligea, de la FCSB. În Schimb, Cornel Dinu  îl atacă fără menajamente pe Denis Alibec.

Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu!

Naţionala lui Mircea Lucescu merge ceas în Liga Naţiunilor. Are 4 victorii în 4 meciuri şi are nevoie de un egal cu Kosovo pentru a câştiga grupa. Cornel Dinu îi transmite selecţionerului că Daniel Bîrligea nu trebuie să lipsească de la echipa naţională, conform fanatik.ro.

”Bîrligea este un jucător pe care, după părerea mea, ar trebui contat și la echipa națională, dacă ne gândim că este adus Alibec, care are câteva kilograme în plus și nu se descurcă deloc nici la Farul.

Și mai ales faptul că în ultimul timp Bîrligea a confirmat. A avut și de această dată o execuție deosebită la primul gol. Este și un fotbalist cu un joc destul de complet. În sensul că este și agresiv pe presing.

Cere mingea în spațiile libere și își mai învinge adversarii din careu atunci când este pus în valoare și are mingi pe care le poate juca decisiv pentru echipa sa. Îmi place și le este superior rezervelor lui Drăguș de la echipa națională.

Cred că Lucescu se gândește, însă este un antrenor care schimbă rar. (n.r.- dacă Bîrligea este cel mai în formă atacant din România la ora actuală). Eu cred că da!”, a declarat Cornel Dinu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Jucătorul băgat în şedinţă de Gigi Becali! Cuvinte dure ale patronului: ‘Te vei face de râs’

Gigi Becali l-a băgat în ședință pe Marius Ștefănescu....

Lovitură totală pentru Adrian Mititelu! FCU Craiova a rămas fără antrenor. Tocmai a refuzat oferta

Lovitură totală pentru Adrian Mititelu! FCU Craiova a rămas...

Jose Mourinho face scandal! I-a distrus pe cei de la UEFA. A fost eliminat, din nou, în meciul cu Manchester United

Jose Mourinho a făcut spectacol la meciul dintre Fenerbahce...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed