S-a aflat adevărul despre echipa lui Răzvan Lucescu! Ce s-a întâmplat, de fapt, la meciul de Europa League. Grecii au dat verdictul

S-a aflat adevărul despre echipa lui Răzvan Lucescu! Ce s-a întâmplat, de fapt, la meciul de Europa League. Grecii au dat verdictul. După două înfrângeri consecutive, PAOK Salonic a reuşit să scoată un punct din meciul de pe teren propriu cu Viktoria Plzen.

Echipa lui Răzvan Lucescu a fost condusă la două goluri diferenţă, în etapa a 3-a din faza ligii Europa League. Apoi, a reuşit să revină şi să scoată un punct.

S-a aflat adevărul despre echipa lui Răzvan Lucescu!

Plzen a avut 2-0, după golurile marcate de Milan Havel și Matej Vydra, dar a reușit să revină pe tabelă și să obțină un punct. Rămași în inferioritate numerică din minutul 70, cehii nu au rezistat în fața asaltului. Au încasat două goluri de la echipa lui Răzvan Lucescu, de la Tarik Tissoundali (minutul 84) și Abdul Baba (minutul 90+3).

Jurnaliștii greci de la Sport24 spun că fotbaliștii lui PAOK Salonic au demonstrat în repriza a doua a partidei că au caractere puternice și că au avut forța să revină de la 0-2 pentru adversari și să obțină primul punct din Europa League. ”PAOK a revenit după ce a fost condusă cu 0-2 încă din prima repriză. A remizat acasă, 2-2 cu Viktoria Plzen, în al treilea joc din faza ligii Europa League. PAOK a arătat caracter și a câștigat un punct, primul în Europa League.

PAOK a obținut primul punct în Europa League și în etapa următoare se confruntă cu Manchester United, pe Old Trafford (pe 7 noiembrie, de la ora 22:00)”, a spus sursa citată.

Clasamente oferite de Sofascore

PAOK a obținut primul său punct din Europa League, după ce în primele două runde grecii au pierdut cu Galatasaray (deplasare, scor 1-3) și FCSB (acasă, scor o-1).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed