Campioana României s-a prăbușit în clasamentul Europa League. Ce loc ocupă după înfrângerea din Scoția. Calificarea, în pericol

Campioana României s-a prăbușit în clasamentul Europa League după ce a pierdut, scor 0-4, meciul cu echipa lui Ianis Hagi.

FCSB a câștigat pimele două meciuri și era în primele 8 echipe, cu 6 puncte. Acum însă, a ajuns pe locul 13, care duce la baraj.

Campioana României s-a prăbușit în clasamentul Europa League

Potrivit regulamentului, echipele de pe locurile 1-8 merg direct în optimile de finală ale Europa League. Locurile 9-24 vor disputa un play-off. Câștigătoarele se califică în optimile Ligii Europa.

Locurile 25-36 sunt eliminate din competiție.

FCSB este deocamdată pe locul 13, după ce a obținut două victorii și a suferit o înfrângere. Are 6 puncte, fiind la un punct distanță de locul opt, care asigură calificarea directă în optimi. Campioana României ar trebui să câștige următoarele două partide, pe teren propriu, pentru a avea șanse de calificare direct în optimile Europa League.

 Programul FCSB în Europa League

26 septembrie – FCSB – FC RFS 4-1

3 octombrie – PAOK FC – FCSB 0-1

24 octombrie – Rangers FC – FCSB 4-0

7 noiembrie – FCSB – FC Midtjylland – 19:45

28 noiembrie – FCSB – Olympiacos FC – 22:00

12 decembrie – TSG Hoffenheim – FCSB – 19:45

23 ianuarie – Qarabag FK – FCSB – 19:45

30 ianuarie – FCSB – Manchester United – 22:00

Standings provided by Sofascore

 

Patronul de la FCSB și-a certat jucătorii

”Păi, s-a întâmplat că am luat două goluri în prima repriză… Când joci cu o echipă care e mai bună fizic, trebuie sa fii mai tehnic. Chiar dacă ești mai tehnic și nu pasezi și te apuci să driblezi și pierzi mingile, după aia primești gol. Mijlocul terenului la fotbal, dacă nu-l deții, nu ai cum să-l câștigi. Acolo a fost un Edjouma… La primul gol decât să dai pasă cu capul la adversar, mai bine lași mingea să iasă în aut.

Ei trebuie să înțeleagă, Ștefănescu, Phelipe, Edjouma și Baba, că la fotbal nu te joci cu mingea, nu te joci în România cu Chiajna, că ții tu mingea la piciorul tău… Dacă nu pasezi, pierzi mingea și la revedere”, a declarat Gigi Becali, la finalul meciului la Digi Sport.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed