Tragedie cumplită în fotbal! S-a stins din viaţă la doar 35 de ani. A avut parte de un final cumplit

Tragedie cumplită în fotbal! S-a stins din viaţă la doar 35 de ani. A avut parte de un final cumplit. Este vorba despre un fost jucător extrem de important al echipei naţionale. Acesta a suferit un infarct.

Tragedie cumplită în fotbal. S-a stins din viaţă fostul jucător de la Marseille, la doar 35 de ani. Fosta lui echipă a confirmat decesul cu un mesaj postat pe rețelele de socializare, după informațiile apărute în Maroc.

Tragedie cumplită în fotbal!

Conform Daily Star, Barrada a suferit un infarct. El a jucat la PSG B, Getafe, Al Jazira, Marseille, Al Nasr, Antalyaspor, Gimnastic, Al Shahania și Lusitanos. S-a retras în 2021.

„Odihnește-te în pace Abdelaziz. Olympique de Marseille a aflat cu tristețe de decesul fostului său jucător și internațional marocan, Abdelaziz Barrada.

Sosit în vara anului 2014, mijlocașul ofensiv a purtat culorile OM timp de două sezoane. Clubul dorește să transmită sincere condoleanțe familiei sale și să împărtășească durerea celor dragi”, a transmis Marseille.

Și PSG a avut un mesaj după decesul lui Barrada, deși acesta a evoluat doar la echipa a doua a clubului. „Cu mare tristețe, Paris Saint-Germain a aflat în această seară de joi de decesul lui Abdelaziz Barrada, internațional marocan, fost jucător la clubul nostru. Familiei sale și celor dragi, Paris Saint-Germain le transmite cele mai sincere condoleanțe”, au spus parizienii.

Barrada s-a fost născut în Franța, dar a jucat pentru naționala Marocului, pentru care a marcat 4 goluri. Fostul mijlocaș ofensiv a fost căpitanul echipei marocane la Jocurile Olimpice din 2012, de la Londra.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed