‘Mă aşteaptă o căprioară acasă’. Laurenţiu Reghecampf, afirmaţii fabuloase. Ce se întâmplă, de fapt, în relaţia cu Corina Caciuc

Antrenorul Laurențiu Reghecampf, a dezvăluit pasiunea pe care o are pentru gătit, dar și că este un bucătar excelent. Acesta a recunoscut că îi place foarte mult să gătească, iar iubita sa adoră să deguste preparatele.

Laurențiu Reghecampf are o pasiune inedită în afara fotbalului. Acesta se laudă că este un excelent bucătar. Antrenorul a dezvăluit că adoră să gătească și susține că nicio rețetă nu este prea complicată pentru el.

Laurențiu Reghecampf, afirmații fabuloase!

Reghecampf a recunoscut că este pasionat de tot ce înseamnă bucătărie și că are o pasiune specială pentru gătit. Tehnicianul este „cheful” familiei.
”Reghe” este considerat unul dintre cei mai importanți antrenori români din ultimul deceniu, în special datorită primului mandat pe care l-a avut la FCSB. Tehnicianul are o pasiune inedită în afara fotbalului.
Se laudă că este un excelent bucătar și a dezvăluit că adoră să gătească și susține că nicio rețetă nu este prea sofisticată pentru el. Iubita sa, Corina Caciuc, adoră să-i încerce preparatele.

Întrebat la iAM Ștucan despre pasiunea sa pentru bucătărie, Reghecampf nu a ezitat să răspundă mândru: „Sunt bun rău de tot”.

Costin Ștucan: Mâncarea preferată din bucătăria românească?

Reghecampf: Băi, cartofii prăjiți. Cu orice!

Ștucan: De când e asta? De mic?

Reghecampf: Da, de mic.

Ștucan: Știi să îți faci tu? A, stai că tu gătești…

Reghecampf: Băi, sunt bun rău de tot la asta. Te rog frumos. Când zici mâncarea preferată din România, mă gândesc la un lucru pe îl facem toți repede când ne e foame. De exemplu, cartofi prăjiți cu ou și o salată.

Ștucan: Mâncarea cea mai sofisticată care ți-a ieșit foarte bine?

Reghecampf: Fac orice. Pentru mine, nimic nu e sofisticat. Vorbesc serios. Depinde de timpul pe care îl ai la dispoziție. Am zile când gătesc de dimineață până seara. Fac orice, ciorbă, orice. Ciorba de burtă durează la mine 5-6 ore. Procesul durează mult, munca în sine nu e multă. La mine din casă, nu lipsește ciorba. Copiii mei mănâncă, Corina mănâncă. Eu o fac la 2-3 zile.

Ștucan: Care e cea mai bună ciorbă pe care o faci?

Reghecampf: Toate ciorbele… și rădăuțeană, de porc. Fac orice. Nu știu să gătesc puțin, eu gătesc mult. Uite, de exemplu, acum, mă așteaptă o căprioară acasă. Eu tai, eu fac tot. Săptămâna trecută am fost la pește. Am prins 20 de kilograme de crap.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed