Cu cine îi atacă Elias Charalambous pe scoţieni. Surprize uriaşe printre titulari. Echipă experimentală în Europa League

Cu cine îi atacă Elias Charalambous pe scoţieni. Surprize uriaaşe printre titulari. Echipă experimentală în Europa League. Se pare că Gigi Becali a decis să menajeze mai mulţi titulari pentru meciul cu Rapid, de duminică, din Superliga.

Gigi Becali a trecut peste problemele de lot și a ales o formulă de start cel puțin surprinzătoare. Sunt jucători care nu au mai jucat titulari de mult timp la campioană.

Cu cine îi atacă Elias Charalambous pe scoţieni

Meciul dintre Rangers și FCSB se va juca de la ora 22:00. Partida contează pentru etapa cu numărul 3 din Europa League. Potrivit fanatik.ro, Elias Charalambous a decis să îl titularizeze pe Luis Phelipe pentru meciul de pe „Ibrox Stadium”.

Este vorba despre o formulă defensivă total surprinzătoare. Mihai Popescu va fi titular, în postul de fundaș stânga, în timp ce Alexandru Pantea se va afla în partea dreaptă a apărării.

Totodată, Gigi Becali s-a ținut de cuvânt și l-a titularizat și pe Marius Ștefănescu, pentru duelul cu Rangers.

Clasamente oferite de Sofascore

Iată cum va arăta echipa de start a FCSB-ului, la meciul cu Rangers, potrivit sursei citate anterior:

FCSB (4-2-3-1): Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, M. Popescu – Edjouma, Alhassan – Ștefănescu, Luis Phelipe, Miculescu – Bîrligea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed