Vestea momentului pentru Elias Charalambous! S-a decis când se va juca meciul cu liderul din Superliga. LPF a făcut totul public

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! S-a decis când se va juca meciul cu liderul din Superliga. LPF a făcut totul public. Campioana a aflat când se va întâlni cu Universitatea Cluj.

Cei de la LPF au anunţat, joi, programul etapei a 16-a din Superliga, care va avea loc în perioada 8-11 noiembrie. Este vorba despre prima etapă din returul sezonului regulat.

Vestea momentului pentru Elias Charalambous!

Runda se va deschide vineri cu derby-ul Moldovei dintre Oţelul şi FC Botoşani. Meciul serii este cel dintre Dinamo şi CFR Cluj.

Vineri, 8 noiembrie

Ora 18.00 Oţelul Galaţi – FC Botoşani

Ora 21.00 Dinamo Bucureşti – CFR Cluj

Sâmbătă vor avea loc trei partide. Ziua se deschide cu disputa dintre Poli Iaşi şi Sepsi. Apoi, formaţia lui Costel Gâlcă, CSU Craiova, are meci cu o candidată la evitarea retrogradării, Hermannstadt.

Seara se închide cu meciul dintre formaţia lui Marius Şumudică, Rapid, şi UTA lui Mircea Rednic.

Sâmbătă, 9 noiembrie

Ora 13.30 Politehnica Iaşi – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Ora 18.15 CSU Craiova – FC Hermannstadt

Ora 21.00 FC Rapid – UTA

Dumunică este partida dintre Unirea Slobozia şi Farul lui Gică Hagi. Apoi, seara este momentul dueluilui dintre liderul din Superliga, U Cluj şi campioana FCSB.

Duminică, 10 noiembrie

Ora 16.00 Unirea Slobozia – Farul Constanţa

Ora 21.00 Universitatea Cluj – FCSB

Etapa se închide cu disputa de la Buzău, dintre cei de la Gloria şi una dintre formaţiile care se bat la play-off, Petrolul.

Luni, 11 noiembrie

Ora 18.00 Gloria Buzău – Petrolul Ploieşti

Partida dintre Oţelul Galaţi şi CFR Cluj, restantă din etapa a 6-a, a fost programată tot luni, 11 noiembrie, cu începere de la ora 21.00. Meciurile vor fi transmise în direct de PRIMA Sport şi DIGI Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed