Răzvan Burleanu face mutarea momentului! Şeful FRF a semnat contractul. Cu cine i-a înlocuit pe cei de la Nordis

Răzvan Burleanu face mutarea momentului! Şeful FRF a semnat contractul. S-a aflat cu cine i-a înlocuit pe cei de la Nordis. Federaţia Română de Fotbal anunţă încheierea unui parteneriat cu Moov Leasing, platformă digitală românească de leasing operaţional. Asta pentru a sprijini Comisia Centrală a Arbitrilor.

Colaborarea care tocmai a fost parafată de Răzvan Burleanu va acoperi o perioadă de cel puţin cinci ani. Urmăreşte creşterea performanţei arbitrilor români la toate nivelurile competiţionale.

Răzvan Burleanu face mutarea momentului!

Prin acest parteneriat, Moov Leasing va oferi sprijin logistic şi financiar CCA, asigurând resursele necesare pentru pregătirea şi dezvoltarea arbitrilor, atât din punct de vedere tehnic, cât şi tehnologic. Această colaborare va contribui la îmbunătăţirea infrastructurii de formare, la introducerea de noi soluţii digitale şi la asigurarea unor condiţii optime pentru desfăşurarea activităţilor arbitrilor în competiţiile naţionale, anunţă frf.ro.

Potrivit sursei citate, FRF şi Moov Leasing îşi propun să contribuie la creşterea performanţei arbitrilor români. Ajută la dezvoltarea lor şi promovând un arbitraj corect şi profesionist în toate competiţiile din România. Semnarea parteneriatului cu Moov Leasing vine a doua zi după ce FRF a anunţat rezilierea parteneriatului cu Nordis Group.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed