Dorin Goian îi face echipa lui Elias Charalambous! Cum trebuie să joace FCSB cu Rangers. Campioana poate da lovitura în Scoţia

Dorin Goian a dat verdictul despre meciul FCSB-ului din Europa League. Fostul internațional român a prefațat duelurile de foc pe care roș-albaștrii le vor disputa în perioada imediat următoare.

După meciul cu Rangers de joi seara, FCSB va trebui să joace cu Rapid, în cadrul etapei cu numărul 14 din Superliga, și cu Dinamo, în Cupa României.

Dorin Goian îi face echipa lui Elias Charalambous!

Dorin Goian îi sugerează lui Elias Charalambous, pentru a avea succes garantat în cele trei partide, să pună la bătaie cel mai bun 11 pe care îl are.

„Au un lot atât de valoros, numeric. Am mai spus-o înainte de această triplă (n.r. cu Rangers, Rapid și Dinamo).

Eu aș juca toate aceste trei partide cu cel mai bun 11, ca să scot maximum de puncte. În funcție și de starea jucătorilor, poate sunt care acuză oboseală sau accidentări. Doar așa aș schimba.

Dacă se jucătorii spun că sunt apți 100% atunci aș juca cu cel mai bun 11.”, a spus Dorin Goian la digisport.ro.

Totuși, fostul internațional este convins că roș-albaștrii vor reuși să plece cu cel putin 1 punct de pe Ibrox, mai ales că a analizat jocul adversarilor și a constatat că nu sunt chiar atât de pregătiți.

„Este un meci important, se joacă pe IBROX (n.r. stadionul celor de la Rangers). I-am văzut acum pe Ibrox, cu Kilmarnock (n.r. au pierdut cu 0-1). Mi s-au părut slăbuți. Au fost destul de lenți.

Am văzut și în alte meciuri, Rangers nu este o echipă care să surprindă pe faza ofensivă.

Ținând cont că FCSB este într-un moment bun, vine și după victoria din derby e clar să sunt motivați. Sunt la cele mai înalte cote. Sunt sigur că FCSB va pleca cu punct sau puncte de pe IBROX”, a mai spus Dorin Goian.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed