Scoţienii au tupeu! Ce au putut să spună despre Gigi Becali înaintea meciului. FCSB îşi joacă viitorul în Europa League

Scoţienii au tupeu! S-a aflat ce au putut să spună despre Gigi Becali înaintea meciului. FCSB îşi joacă viitorul în Europa League. Asta după ce latifundiarul din Pipera l-a lăudat pe unul dintre jucătorii echipei sale.

Gigi Becali a spus despre Daniel Bîrligea că se aseamănă că Luis Suarez, fostul mare atacant al Barcelonei.

Scoţienii au tupeu!

Gigi Becali şi-a lăudat propriul jucător. „Eu nu mă gândeam că mi-l dă pe Bîrligea. Eu credeam că cere 7 sau 8 milioane pe el. Eu când îl vedeam pe Bîrligea la CFR mă ofticam rău, niciodată nu mi s-a întâmplat, aș fi vrut să îl am eu.

De unde să știu că mi-l dă pe cel mai bun jucător al lui pe două milioane? Are 23 de ani, la 25 de ani, o să fie Luis Suarez. Cam în genul ăla de jucător e. Dacă joacă așa, în 2 ani, e clar. I-am pus 15 milioane clauză și mă oftic”, declara Gigi Becali.

Presa din Scoția a analizat declarația lui Gigi Becali. Şi-au permis chiar să-l jignească ăe şeful campionei. Jurnaliștii de la Daily Record l-au numit ”guraliv”. Mai mult, aceștia au subliniat că patronul roș-albaștrilor a exagerat, în mai multe rânduri, când a vorbit despre jucătorii săi.

”Rangers va trebui să-l reducă la tăcere pe Luis Suarez de România în înfruntarea de joi seară, potrivit patronului. Internaționalul român, Daniel Bîrligea, va fi cea mai mare amenințare pe care echipa o va înfrunta, deoarece a marcat patru goluri în ultimele cinci meciuri, ajutând formația sa să o învingă pe Dinamo în week-end. De asemenea, a marcat în ambele meciuri din Europa.

Clasamente oferite de Sofascore

Niciodată sfiit de o opinie exagerată, guralivul patron al FCSB-ului afirmă că atacantul este foarte asemănător fostului jucător de la Liverpool, Barcelona și Atletico Madrid, care încă se ține bine la vârsta de 37 de ani”, au scris scoțienii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed