Gigi Becali râde de Marius Şumudică! Ce a putut spune despre antrenorul celor de la Rapid. Urmează derby-ul cu FCSB

Gigi Becali nu a ratat șansa de a-l ironiza pe Marius Şumudică. Patronul de la FCSB nu le dă șanse rapidiștilor să se impună în fața roș-albaștrilor. Motivul fiind performanțele inregistrate în Europa League.

Joi, de la ora 22:00, FCSB va juca cu Rangers, în etapa a treia din faza ligii UFA Europa League, după care, duminică, va juca acasă cu Rapid. Meciul din etapa cu numărul 14 pe care Gigi Becali este convins că îl va câștiga.

Gigi Becali râde de Marius Şumudică!

”Păi vezi? E FCSB-UL. Băi băiatule, bă’, ce să facă Șumudică? Uită-te la Europa, acolo, ce face FCSB.

FCSB-UL lucrează în Europa măi Șumudică, tu lucrezi în Giulești”, i-a transmis, ironic, Becali antrenorului de la Rapid, conform fanatik.ro.

Înainte de meciul de duminică, FCSB ocupă locul 5 în clasamentul din Superligă. roș-albaștrii au acumulat 19 puncte și au un meci în minus. În timp ce Rapid-ul este pe locul 10 al clasamentului, și are adunate doar 16 puncte.

Cât despre Europa League, FCSB are 2 victorii din 2, ceea ce îi face pe roș-albaștri să se situeze pe locul 6, deocamdată, cu 6 puncte.

Iar adversara din seara aceasta, Rangers, este pe locul 17, după ce a înregistrat o victorie și o înfrângere, și a acumulat 3 puncte.

Clasamente oferite de Sofascore

Ambele meciuri ale FCSB-ului, cu Rangers și Rapid, se vor difuza pe Digi Sport 1.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed