Scandal uriaş în Formula 1! Rivalii lui Max Verstappen se revoltă. Acuzaţii dure între Red Bull Racing şi McLaren Mercedes

Scandal uriaş în Formula 1! Rivalii lui Max Verstappen se revoltă. Acuzaţii dure între Red Bull Racing şi McLaren Mercedes. Şeful lui Lando Norris şi-a ieşit din minţi după ultima cursă.

Cei de la McLaren Mercedes simt că pot da lovitura în acest sezon. Sunt pe primul loc la constructori, iar Lando Norris are şanse să-l bată pe Max Verstappen.

Scandal uriaş în Formula 1!

Red Bull Racing şi McLaren Mercedes au început scandalul. Andrea Stella, şeful McLaren Mercedes susţine că principalii rivali din Formula 1 încearcă să pornească un război psihologic, cu doar 5 curse înainte de finalul sezonului.

McLaren Mercedes e prima în clasamentul constructorilor. Are 544 de puncte, un avans de 40 de punte în fața Red Bull Racing. Andrea Stella îi acuză pe cei din echipa lui Max Verstappen că încearcă să pornească o tentativă de război psihologic, conform motorsport.com. Totul s-ar lega de controversa din jurul aripii spate a monopostului papaya, încă de la Marele Premiu al Azerbaidjanului.

Victoria lui Oscar Piastri a fost pusă sub semnul întrebării după ce mai multe echipe din paddock au adunat dovezi video cu aripa spate a monopostului. Apoi, McLaren Mercedes a făcut mai multe modificări la nivelul aripii spate, şi în Singapore, dar şi în Statele Unite. De asemenea, nu a fost singura echipă care s-a confruntat cu astfel de probleme.

Acum, Andrea Stella a ținut să clarifice întreaga situație. „Aripile noastre au fost conforme cu reglementările tehnice și au trecut toate verificările de flexibilitate în vigoare. În același timp, am purtat discuții cu federația internațională primind toate asigurările necesare. Evident, am citit o mulțime de comentarii în mass-media, opinii care au venit în principal de la adversarii noștri, nu neapărat de la jurnaliști.

Anumite articole păreau a fi un vehicul pentru a răspândi vocea unora dintre adversarii noștri pe pistă. Au apărut ca un instrument folosit să pună McLaren într-o lumină proastă prin mass-media. Aspectele tehnice se abordează cu federația.

Se abordează cu regulamentul, se abordează cu verificările, dar se încearcă a pune o echipă într-o lumină proastă ne pune într-un scenariu în care nu este nimic concret. Este o încercare de război psihologic care vizează slăbirea adversarului, dar, din partea noastră, faptele au fost foarte clare”, a declarat Andrea Stella.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed