Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Cine va conduce derby-ul cu Rapid. Omul lui Răzvan Burleanu a luat decizia

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! S-a aflat cine va conduce derby-ul cu Rapid. Omul lui Răzvan Burleanu a luat decizia. Cel mai bun arbitru român va oficia la centru disputa de duminică seara, de la ora 21.00, de pe Arena Naţională.

Anunţ de ultimă oră pentru Elias Charalambous. Istvan Kovacs va conduce disputa contra celor de la Rapid, din Superliga.

Vestea momentului pentru Elias Charalambous!

După victoria cu Dinamo din Derby de România, pentru echipa lui Elias Charalambous urmează alte meciuri tare. În această seară, joacă în Europa League, contra celor de la Rangers. Apoi, duminică seară, are derby-ul cu Rapid, din Superliga.

Omul lui Răzvan Burleanu, Kyros Vassaras a decis ca meciul de duminică seară, de pe Arena Națională, să fie condus de Istvan Kovacs, conform gsp.ro. Cel mai bun arbitru român tocmai a condus meciul din Champions League Real Madrid – Borussia Dortmund, scor 5-2.

După ce Arena Națională a găzduit duminica trecută Derby de România, Dinamo – FCSB 0-2, în acest week-end cel mai mare stadion al țării este gata pentru un nou meci de tradiție. La meciul dintre FCSB și Rapid sunt aşteptaţi peste 45.000 de spectatori în tribună. Se pare că peluza rapidistă va fi deja plină la acest derby.

Se pare că fanii celor de la Rapid vor umple peluza. Ar fi achiziţionat deja cele 8000 de bilete care sunt puse la dispoziţie pentru suporterii oaspeţilor. Este de aşteptat ca şi fanii campioanei să ia cu asalt cel mai mare stadion al ţării.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed