Vestea momentului despre Radu Drăguşin! Ce se întâmplă cu tricolorul. Mircea Lucescu trebuie să ştie

Vestea momentului despre Radu Drăguşin! S-a aflat ce se întâmplă cu tricolorul. Mircea Lucescu trebuie să ştie. După eliminarea din prima etapă de Europa League, Dragonul revine în echipa lui Spurs.

Radu Drăguşin este anunţat titular în partida Tottenham – AZ Alkmaar, din etapa a treia de Europa League. Meciu este programat astăzi, de la ora 22:00.

Vestea momentului despre Radu Drăguşin!

După ce a obținut două victorii în primele două partide, 3-0 cu Qarabag și 2-1 cu Ferencvaros, formația londoneză caută să-și continue parcursul perfect. Conform The Standard, Radu Drăgușin ar urma să înceapă titular. Stoperul român i-ar lua locul în formula de start lui Cristian Romero.

Echipa probabilă a lui Tottenham, potrivit The Standard: (4-3-3): Vicario – Gray, Drăgușin, Van de Ven, Davies – Bentancur, Sarr, Bergvall – Moore, Werner, Richarlison

În prima etapă de Europa League, cu Qarabag, Drăgușin a văzut cartonașul roșu chiar în debutul partidei, în minutul 8. Asta după ce a faultat un adversar în postura de ultim apărător. Chiar și în inferioritate numerică, colegii săi au reușit să câștige meciul, scor 3-0.

Cel poreclit ”Dragonul” a primit doar o etapă de suspendare, ispășită în Ferencvaros – Tottenham. Atunci, Ange Postecoglou a mizat pe o pereche de fundași centrali alcătuită din Gray și Romero.

Clasamente oferite de Sofascore

Dacă internaționalul român ar începe titular, ar avea ocazia să arate din nou ce poate și să șteargă cu buretele greșeala din prima etapă, când putea să-și ”îngroape” echipa. Mai mult, antrenorul i-ar putea arăta românului că are încredere în el și în calitățile sale, într-o perioadă în care zvonurile legate de viitorul său la Tottenham au luat amploare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed