Pleacă Mircea Lucescu de la naţională?! Anunţ surpriză din Generaţia de Aur. Ce îl nemulţumeşte pe selecţioner

Un membru din Generația de Aur a vorbit despre posibilitatea ca Mircea Lucescu să plece din funcția de selecționer al României. Ionuț Lupescu este de părere că acest rol nu i se potrivește întocmai tehnicianului.

După ce a făcut senzație la EURO 2024, cu Edi Iordănescu pe tanca tehnică, echipa națională este lider de grupă în Liga Națiunilor, cu Mircea Lucescu ca selecționer. România are 4 victorii din 4, cu maxim de puncte.

Pleacă Mircea Lucescu de la naţională?!

Cu toate acestea Ionuț Lupescu consideră că Mircea Lucescu nu se simte foarte bine în postura de selecționer. Fostul tricolor a dezvăluit că tehnicianul i s-a destăinuit despre acest lucru pe vremea când pregătea reprezentativa Turciei.

„(n.r. Credeai că Mircea Lucescu va accepta să fie selecționer?) Da! Aveam acum șase-șapte luni semnale că dorește să se ducă în partea aceea. Acum, nu știu dacă e fericit de acest lucru. Asta urmează să vedem. El, când a fost selecționerul Turciei spunea că nu îi place foarte mult, pentru că nu mai e zilnic pe teren cu jucătorii.

E total diferit față de când a mai fost el selecționer, în 1984. Lua echipa și pleca două săptămâni în America de Sud și făcea antrenamente, meciuri… Nu mai este acest lucru, e diferit.

Eu cred că are Nations League, are perioada acesta în care poate să vadă aceste meciuri oficiale, amicale, într-un format oficial, în care poate să vadă echipa, poate să mai studieze. Grupa cred eu că este una ușoară.

Vom vedea când va fi tragerea la sorți pentru Mondiale cât de dificilă va fi grupa”, a declarat, la Un Podcast, Ionuț Lupescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed