‘Nu am arătat forţă’. Andrei Nicolescu, cuvinte dure după Derby de România. Ce le-a reproşat jucătorilor lui Zeljko Kopic

‘Nu am arătat forţă’. Andrei Nicolescu, cuvinte dure după Derby de România. S-a aflat ce le-a reproşat jucătorilor lui Zeljko Kopic. Dinamo nu a avut nicio şansă în disputa cu eterna rivală.

Câinii au pierdut, scor 0-2, dar primul şut pe poartă l-au trimis abia în prelungirile partidei. Şeful câinilor, Andrei Nicolescu, a recunoscut superioritatea celor de la FCSB.

Andrei Nicolescu, cuvinte dure după Derby de România

Dinamo a pierdut pe teren propriu, scor 0-2, în fața rivalei FCSB, în derby-ul etapei cu numărul 13 din Superliga. Campioana a înscris prin Daniel Bîrligea și Alexandru Musi.

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a subliniat că jucătorii ”alb-roșii”, după ce au depășit liniile de pressing ale FCSB-ului, nu au reușit să ia deciziile cele mai bune și să-și creeze ocazii la poarta lui Ștefan Târnovanu.

De asemenea, Nicolescu a evidențiat faptul că experiența jucătorilor lui Dinamo nu se ridică la cea pe care o au în acest moment ”roș-albaștrii”, care au la activ mai multe meciuri internaționale, conform digisport.ro.

”Speram să nu fie o dezamăgire atât de mare. Nu am arătat atât de rău, dar nu am arătat forță. Ne-am stins în a doua repriză când trebuia să avem mai multă încredere. Ne-am stins.

Din punct de vedere sprotiv trebuie să avem forță, am avut posesie, dar nu am avut forță. S-a văzut. Nu suntem la nivelul experimentat al jucătorilor de la FCSB. Când am ieșit din pressing nu am luat deciziile cele mai bune. Ne-am fi dorit cu toții mai mult, dar ăsta e nivelul la care suntem acum”, a spus Nicolescu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed