Gigi Becali, afirmaţii şocante despre Costel Gâlcă! Ce i-a transmis lui Mihai Rotaru. Peste două etape e meciul dintre FCSB şi CSU Craiova

Gigi Becali, afirmaţii şocante despre Costel Gâlcă! Ce i-a transmis lui Mihai Rotaru. Peste două etape e meciul dintre FCSB şi CSU Craiova. Latifundiarul din Pipera i-a transmis rivalului să-l dea afară pe antrenor dacă echipa sa se va impune în Bănie.

Gigi Becali are tupeu după victoria din Derby de România. A spus ce se va întâmpla în lupta pentru titlu din Superliga.

Gigi Becali, afirmaţii şocante despre Costel Gâlcă!

Entuziasmat după victoria obținută de FCSB în meciul cu Dinamo, Gigi Becali este convins că echipa sa nu va avea probleme în a obține un nou titlu de campioană. I-a transmis lui Mihai Rotaru că poate să-l demită pe Costel Gâlcă dacă FCSB se va impune în meciul direct.

”Noi acum ne pregătim coeficientul pentru la anul să fim capi de serie în Champions League. Acum, la ce văd, nu are cine să ne oprească. Anul trecut mai era CFR, cutare, și Rapid ne mai băteam cu ei. Anul ăsta nu prea văd cine să ne stea în cale.

Nici Craiova. Eu spun ceea ce gândesc. Face egal acasă cu Botoșani, poate schimbă Rotaru ceva, face altceva. Poate mai aduce 3-4 jucători. (n.r. – Să nu schimbe antrenorul). Dacă-l batem noi…

U Cluj nu are anvergură, se va stinge cât de curând. Îi batem noi, în 5-6 etape e la revedere, vine pe locul 4, 5, 6. Din play-off nu mai poate nimeni să-i scoată”, a spus Becali, conform fanatik.ro.

Apoi, milionarul a vorbit despre lupta la play-off din Superliga. ”Eu vreau Dinamo în play-off. Eu nu știu care merită sau nu. Hai să vedem care sunt: FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, U Cluj, Oțelul, e echipă solidă, are un joc minut. Mai este un singur loc pe care se bat Petrolul, Dinamo, Rapid, Farul și cam atât.

Nu are anvergură Sepsi să mai intre anul ăsta în play-off. Se joacă ultimul loc, locul 6. Stai, că mai sunt etape, punctele se duc. Mai sunt multe meciuri, dar contează meciul direct. Asta este părerea mea.

Eu, până azi, am avut emoții cu play-off-ul. Noi avem 22 de puncte, e jucată deja restanță, e bătută. E deja jucată, ce să mai…? Nu mai vreau să fac trufie să mă mândresc, pe urmă se supără Dumnezeu pe mine. Oricum, Domnul știe că am glumit pentru voi”, a afirmat Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed