Probleme mari pentru Elias Charalambous! Jucătorii pe care nu se va putea în meciul cu Rangers. Sunt pierderi majore

Elias Charalambous nu se va putea baza pe trei jucători importanți din lotul FCSB-ului, la meciul cu Ranger. Tehnicianul cipriot i-a asigurat pe scoțieni că toți elevii săi sunt la un nivel ridicat, și că nu există jucători mai slabi sau mai buni.

FCSB s-a deplasat la Glasgow pentru partida cu Rangers, din Europa League. Meciul se va disputa joi, de la ora 22:00, ora României.

Probleme mari pentru Elias Charalambous!

La conferința de presă premergătoare meciului de diseara, Elias Charalambous a anunțat că nu se va baza pe trei jucători. Darius Olaru, care este suspendat, Adrian Șut, învoit după decesul tatălui său, și Florin Tănase, care este accidentat. Însă, Siyabonga Ngezana, care a fost accidentat în ultimele săptămâni, va fi apt pentru meci.

„Darius Olaru, Adrian Şut şi Florin Tănase vor absenta mâine, însă eu spun mereu că nu există scuze. Jucătorii care sunt disponibili sunt cei mai importanţi pentru mine.

Aşa că trebuie să jucăm cu ceea ce avem, să căutăm soluţii. Siyabonga Ngezana este refăcut după accidentare încă de săptămâna trecută, el poate juca mâine”, a declarat Charalambous.

Charalambous a primit o întrebare mai controversată de la un jurnalist scoțian, prezent la conferință, bazată pe declarațiile date de Gigi Becali. ”Auzim aici, în Scoția, că patronul a spus că o să jucați cu o echipă mai slabă. E adevărat?”.

La care, Elias Charalambous l-a asigurat că toți jucătorii lui sunt la același nivel și că nu există unul mai bun decât altul.

”Avem 22 de jucători la fel toți. Nu avem un prim ’11’ mai slab sau mai bun. Toți sunt egali. Nu văd că avem jucători buni sau slabi. Toți pot începe meciul. Așa văd eu lucrurile. Nu are rost să vorbim despre asta”, a spus Elias Charalambous.

Clasamente oferite de Sofascore

Meciul de joi seara se poate urmări în direct la Digi Sport 1, dar şi pe Prima Sport 5..

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed