Cea mai frumoasă sportivă din România face senzaţie! O nouă prestaţie stelară a lui Bernadette Szocs. Nu i-a dat nicio şansă adversarei / Foto

Cea mai frumoasă sportivă din România face senzaţie! O nouă prestaţie stelară a lui Bernadette Szocs. Nu i-a dat nicio şansă adversarei. Campioana noastră a început perfect turneul francez.

Cea mia frumoasă sportivă din România este într-o formă de vis. Îşi continuă ascensiunea după cele două medalii de argint de la Campionatul European Individual.

Cea mai frumoasă sportivă din România face senzaţie!

Cea mai frumoasă sportivă din România a început perfect WTT Champions Montpellier 2024. Bernadette Szocs nu i-a dat nicio şansă adversarei sale. A învins-o pe Orawan Paranang, scor 3-1, şi este în optimile competiţiei.

Aceasta a fost abia a doua întâlnire directă dintre cele două jucătoare. Sportiva din Thailanda a câştigat primul duel, cu 3-2, în 2023, în cadrul WTT Star Contender Goa. Acum, Szocs a egalat scorul la întâlnirile directe. A fost o întâlnire dominată categoric de către româncă. Scorul final, pe seturi, a fost 10-12, 11-8, 12-10 şi 11-2 în favoarea lui Bernadette Szocs, conform as.ro.

Pentru un loc în sferturile de finală de la WTT Champions Montpellier 2024, Berni se va lupta cu indianca Manika Batra. Szocs este ultima româncă rămasă în turneu. Eliza Samara a fost învinsă în primul tur, în Infinity Arena de către Miu Hirano. Nipona s-a impus cu 3-0 la seturi, 11-3, 11-1, 11-5.

Câştigătorii de la Montpellier vor primi 1.000 de puncte. Finaliştii, 700 de puncte, semifinaliştii, 350 de puncte, iar sfertfinaliştii, 175 de puncte. În privinţa banilor, campionii vor primi 30.000 de dolari, finaliştii vor încasa 20.000 de dolari. Semifinaliştii, 15.000 de dolari, iar sfertfinaliştii vor primi un cec de 9.375 de dolari.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed