Cum a ajutat-o Ion Ţiriac pe Cristina Neagu. Mărturia teribilă a lui Messi din handbal. A trăit un adevărat coşmar

Cum a ajutat-o Ion Ţiriac pe Cristina Neagu. Mărturia teribilă a lui Messi din handbal. A trăit un adevărat coşmar. Legendara jucătoaare de handbal a fost bântuită de accidentări. Timp de 15 ani a fost într-un adevărat coşmar.

Cristina Neagu a dezvăluit coşmarul prin care a trecut, dar şi cum a fost ajutată de miliardarul Ion Țiriac.

Cum a ajutat-o Ion Ţiriac pe Cristina Neagu

Cristina Neagu a fost chinuită de accidentări în ultimii 15 ani. A avut mari probleme la nivelul umărului. Messi din handbal a dezvăluit cum i-a sărit în ajutor Ion Ţiriac, cel mai bogat român.

„Într-adevăr, povestea legată de domnul Țiriac, căruia îi voi fi mereu recunoscătoare are două părți. Pe de-o parte, cred că domnul Țiriac a aflat din presă ori cineva din presă i-a spus.

Eram în vogă atunci, chiar dacă eram foarte tânără. Ieșisem pentru prima oară cea mai bună jucătoare a lumii. Probabil, apăream destul de des în presă.

M-a sunat secretara domnului Țiriac, iar, mai apoi, am vorbit cu dânsul și mi-a spus. ‘Băi, Cristina, uite: cunosc pe cineva în Austria. E un domn care poate să îți facă un tratament. Ai vrea să încerci?’

Domnul acela făcea presopunctură. Un fel de acupunctură fără ace. El apăsa du degetele.

M-a întrebat dacă vreau să încerc. Cred că mi-a zis și de Camelia Potec. Am zis ‘da, cum să nu!’

Deja mersesem la foarte mulți doctori, aveam diagnostice diferite. Nu știam ce să fac. Pe mine mă durea în continuare. Era clar că nu puteam să joc așa, iar, la un moment dat, am mers în Austria chiar cu avionul privat al dânsului.

S-a ocupat de tot. Dumnealui a rezolvat cu domnul de acolo, a plătit tot. Avionul m-a așteptat, m-a adus înapoi. A durat cam o oră tratamentul.

După care am stat o lună de zile. Am crezut că o să fiu mai bine. Dar nu am fost mai bine. Se apropia finalul sezonului, eram într-o dilemă. Deja nu mai jucam de două sau trei luni” a spus Neagu, conform sport.ro.

Mărturia sportivei nu s-a oprit aici. „Tot domnul Țiriac m-a sunat și mi-a spus că a auzit de un medic din Statele Unite care a operat-o pe Sharapova la umăr. După șase săptămâni aruncă cu mingea de tenis, face exerciții.

M-a întrebat dacă vreau să încerc. A venit ca o gură de oxigen. Efectiv, nu mai știam. Fusesem la vreo șase-șapte doctori și nu mai știam încotro să o apuc.

Am spus imediat ‘da, vreau să merg.’ Dar s-a spus că domnul Țiriac mi-a plătit și acea operație în America. Nu. Domnul Țiriac mi-a plătit acel tratament în Austria. De restul, m-am ocupat eu și clubul Oltchim.

În America mi s-a pus un diagnostic. Ei au întâlnit problema aceea la aruncătorii din baseball. Știau exact despre ce este vorba.

Mi-au explicat că voi fi minimum un an în afara terenului. Că e o operație complicată și că voi avea dureri tot restul carierei. Am luat singură decizia de a mă opera. Anja m-a sprijinit moral, dar deciziile le-am luat de una singură”, a mai spus Neagu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed