Mircea Rednic face mutarea momentului! Jucătorul care a venit, de urgenţă, în Superliga. Transferul, anunţat oficial

Mircea Rednic face mutarea momentului la UTA. Jucătorul care a venit, de urgenţă, în Superliga, a fost anunţat oficial. Noul fotbalist a semnat un contract valabil două sezoane cu gruparea arădeană.

UTA a anunțat oficial achiziționarea jucătorului portughez Ze Pedro. Tehnicianul arădenilor, Mircea Rednic este foarte mulțumit de calitățile noului fotbalist. Ultima echipă pentru care a evoluat a fost Oliveirense.

Mircea Rednic face mutarea momentului!

Conducerea clubului UTA a anunţat, miercuri, pe pagina oficială de Facebook, achiziţionarea jucătorului portughez Ze Pedro. Acesta a semnat un contract pentru două sezoane cu gruparea arădeană.

„Ze Pedro este noul jucător al echipei UTA pentru cel puţin două sezoane! Multă baftă la Arad, Ze Pedro!”, au transmis reprezentanţii grupării arădene.
Numele complet al portughezului este Jose Pedro Ferreira Costa Leite. Fotbalistul născut pe 12 ianuarie 1997, evoluează ca extremă. Ultima echipă la care a jucat, a fost formaţia lusitană Oliveirense.

De-a lungul carierei, Ze Pedro a mai trecut pe la Porto, Sanjoanense, Feirense, S.C. Covilha, Sporting Kansas City II şi Beira-Mar.

Formația arădeană se află pe locul 11 în clasamentul Superligii, cu 15 puncte, după 13 etape. Etapa următoare, UTA va primii vizita celor de la Gloria Buzău. Partida se va disputa  sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 13:30.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed