Atac devastator la adresa lui Dan Șucu! Un fost patron din Superliga îl face praf pe şeful din Giuleşti. Mesajul dur pe care l-a trnsmis

Un fost patron din Superliga i-a transmis un mesaj dur șefului din Giulești, Dan Șucu. Acesta a pornit un atac devastator la adresa patronului de la Rapid, din cauza rezultatelor din ultimul timp.

Rapid a reuşit prima victorie din acest sezon pe teren propriu, contra celor de la Farul Constanța, scor 5-0. Marian Iancu a vorbit despre echipa patronată de Dan Șucu, dar și despre echipa lui Gică Hagi.

Atac devastator la adresa lui Dan Șucu!

Rapid a spart gheața și a reuşit prima victorie din acest sezon pe teren propriu. Un astfel de succes nu a mai trăit suflarea giuleșteană de foarte mult timp. Rapid a câştigat cu 5-0 meciul cu Farul Constanţa, din runda cu numărul 13 din Superliga României.

La scurt timp, au apărut și laudele la adresa echipei pregătite de Marius Şumudică. În același timp, Farul lui Gică Hagi a fost dur criticat.
Despre cele două tabere care s-au duelat luni în Giuleşti a vorbit şi Marian Iancu. Acesta a analizat formaţia din Giuleşti, aşa cum a obişnuit în ultima vreme.

Totodată, fostul finanţator din fotbalul românesc a dat şi un pronostic pentru derby-ul dintre FCSB şi Rapid: giuleştenii nu vor pierde pe terenul campioanei.

”Văd că în Giuleşti continuă focurile de artificii după victoria cu 5-0 împotriva Farului lui Hagi! Înţeleg, dar era doar un meci între două echipe care la jumătatea campionatului fugeau de umbra retrogradării!

Să fie acesta motivul pentru care la Rapid după mult timp e nuntă, botez, zi onomastică şi chiar sărbătoarea centenarului?! Beţia unei victorii poate înfrânge raţiunea!

Şi pe mine m-a luat un pic valul! Aşa cum am mai spus, am uitat de Rrahmani şi Krasniqi când l-am văzut pe Alex Dobre şi Boupendza în meciul cu Farul!
Dar totuşi! Au învins în Giuleşti după şase luni o echipă de copii nevinovaţi de fotbal, înregimentaţi la un club cu mentalitate de academie de dat cu piciorul în minge şi e mare carnaval. Ok! S-a văzut bine! “Au făcut bine”! Vorba regelui Hagi!
Visul lui Şucu s-a împlinit formal! Duminică Rapid va juca o adevărată etapă de cupă europeană”, a declarat Marian Iancu, potrivit Orange Sport.

În urma acestei victorii, Rapid a urcat pe locul 10, cu 16 puncte în 13 etape.

În runda următoare, Rapid va disputa derby-ul cu FCSB pe Arena Naţională. Partida se va disputa duminică, de la ora 21:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed