Cristina Neagu nu s-a mai abţinut! Mărturia incredibilă a lui Messi din handbal. Ce s-a schimbat în ultimii 20 de ani

Cristina Neagu a fost protagonista unui interviu de excepție, principalul subiect fiind procesul de schimbare al handbalului de-a lungul ultimilor 20 de ani! Sportiva a făcut o paralelă între generația ei și cea imediat următoare.

Handbalista, desemnată de patru ori cea mai valoroasă jucătoare a lumii, și-a anunțat retragerea, de curând.

Cristina Neagu nu s-a mai abţinut!

„Față de când jucam eu la Rulmentul… În 2006 am semnat cu Rulmentul Brașov. Parcă a trecut o viață de atunci. S-a schimbat handbalul complet, din punctul meu de vedere!

Felul în care se joacă handbalul, s-au schimbat competițiile. Felul în care se dispută competițiile, s-au schimbat regulile. Înainte se juca puțin mai lent, dar se mergea mai mult pe partea asta tehnico-tactică.

Cred că handbalul feminin de astăzi se îndreaptă tot mai mult către handbalul masculin, unde se joacă în mare viteză și totul e bazat în special pe calitățile fizice și mai puțin pe partea tactică.

Mie îmi place foarte mult handbalul masculin și de-a lungul carierei mele eu am urmărit mai mult handbalul masculin decât cel feminin, apropo de aruncarea mea cu bătaia pe două picioare – la băieți am văzut-o și mi-am însușit-o!

Ce îmi place, îmi plăcea de fapt, la feminin era partea tactică de care ziceam, jocul mai combinativ!”, a explicat, la sport.ro, Cristina Neagu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed