Alertă înaintea meciului cu FCSB! Scoţienii sunt speriaţi de venirea campioanei. Anunţul făcut înaintea meciului

John Gilligan, președintele celor de la Rangers, a transmis un mesaj clar înainte de startul partidei dintre gruparea scoțiană și campioana României, FCSB, din UEFA Europa League. Duelul este programat joia aceasta, de la ora 22.00, pe Ibrox!

Rangers a fost amendată de două ori de către UEFA, după fiecare dintre primele două meciuri din grupa unică de Europa League.

Alertă înaintea meciului cu FCSB!

Clubul din Scoția a fost amendat cu 13.750 de euro, la scurt timp după partida cu Lyon. Altă sancționare a fost produsă după victoria cu Malmo, atunci când Rangers a fost taxată de către UEFA cu suma de 19.000 de euro.

În acest context, oficialul scoțienilor a solicitat vehement ca suporterii celor de la Rangers să nu mai folosească materiale pirotehnice la meciurile europene.

„Cea mai mare dezamăgire după meciul cu Lyon a fost gestul unei mici minorități de suporteri. A căror utilizare de materiale pirotehnice a dus la amendarea clubului cu 13.750€ de către UEFA. Aceasta se adaugă unei amenzi de 19.000€. Pentru un incident similar în meciul cu Malmo.

Mesajul meu este că utilizarea articolelor pirotehnice trebuie să înceteze de acum la toate meciurile noastre de acasă. Și din deplasare. Nu numai că repercusiunile ar putea deveni din ce în ce mai mari pentru club. Dar mulți suporteri au dificultăți în a face față efectelor materialelor pirotehnice. Fie că este vorba de fum sau de bubuiturile puternice pe care le produc petardele.

Este extrem de nedrept pentru orice suporter Rangers să vină la un meci și să fie afectat în acest fel!”, a declarat, citat de BBC, John Gilligan.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed