Aroganţă de milionară! Planul uluitor dezvăluit de Anamaria Prodan. Ce vrea să facă în propria casă

La scurt timp după divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-a renovat vila din Snagov, reședință în care impresara locuiește alături de copiii ei! Femeia de afaceri are gusturi controversate și a recunoscut că locuința sa este amenajată după bunul plac.

Singura problemă din viața Anamariei Prodan, actualmente, este faptul că vila duce lipsă de lift. Acesta este principalul obiectiv al impresarei, în următoarea perioadă.

Planul uluitor dezvăluit de Anamaria Prodan!

„Stau numai cu familia mea, cu copiii mei. Am făcut casa pe etaje, așa. Fiecare copil, cu gustul lui, și-a dorit altceva. Eu le-am zis: «Băi, e casa mea și până mor eu casa trebuie să fie stilul acesta». Lumea zice: «Doamne, arăbesc».

Arăbesc, turcesc, cum vreți voi, mie îmi place, mă simt bine. Nu m-am gândit la vremea respectivă să pun lift, iar acum, că îmbătrânesc, mă uitam că trebuie să îl pun undeva în exterior!”, a povestit Anamaria Prodan, în videoclipul postat de Edi Vasile pe TikTok.

În ceea ce privește decorul casei, impresara a fost ajutată din plin de către fiica sa Rebecca. Aceasta este absolventă a unei școli de modă, artă și design din Milano.

„În momentul despărțirii de Laurențiu, când ne-am trezit dimineața și am deschis geamurile ne-am uitat așa că era ceva înghesuit, era ceva rău. Am coborât cu copiii și am zis că trebuie o reamenajare!

Am și noroc cu Rebecca, că a terminat Marangoni (n.r. școală de Modă, Artă și Design din Milano), mi-a zis «mami, eu îți fac un desen și crede-mă că o să iasă ceva foarte frumos, o să avem cea mai frumoasă curticică de pe lac».

Am zis «ok, hai să facem așa». Am dărâmat tot! Toți vecinii s-au speriat când au văzut. Dărâm tot, schimb tot, culori, absolut tot!”, a mai povestit Anamaria Prodan, conform wowbiz.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed