Vedeta lui Elias Charalambous face dezvăluiri din interior! Obiectivul celor de la FCSB în Europa League. Anunţul făcut înaintea meciului

Vedeta lui Elias Charalambous a făcut câteva dezvăluiri despre partida cu Manchester United care se va juca pe Arena Națională. Atacantul a dezvăluit care este obiectivul celor de la FCSB în Europa League. Anunţul jucătorului a fost făcut chiar înaintea meciului cu Rangers.

Echipa pregătită de Elias Charalambous are un start perfect în faza principală din Europa League. FCSB are două victorii în două meciuri, cu FK RFS (scor 4-1) și cu PAOK Salonic (scor 1-0). Daniel Bîrligea a vorbit despre următoarele partide ale echipei sale.

Vedeta lui Elias Charalambous face dezvăluiri din interior!

FCSB are un start perfect în faza principală din Europa League, cu două victorii din tot atâtea posibile. Pentru echipa patronată de Gigi Becali, urmează meciul cu Rangers, de pe Ibrox Park, joi, 24 octombrie. Urmează și alte meciuri tari cu Midtjylland, Olympiakos, Hoffenheim, Qarabag și Manchester United.

Daniel Bîrligea a acordat recent un interviu în presa din străinătate în care a vorbit și despre partida pe care FCSB o va juca pe Arena Națională împotriva celor de la Manchester United.

Meciul cu englezii, programat pe 30 ianuarie este cel mai așteptat duel al roș-albaștrilor din Europa League. Atacantul de la FCSB a fost întrebat dacă se teme de confruntarea cu Manchester United. Bîrligea a mărturisit că nu își face griji înaintea meciului și este convins că întreaga echipă va fi extrem de motivată și vor reuși să facă un meci bun.

”Toată lumea ne întreabă despre acest meci, dar până atunci mai sunt multe meciuri de jucat. Să îți răspund la întrebare, trebuie să spun că va fi cu siguranță un meci dificil pentru noi.

Sperăm că nu va fi decisiv. Fără îndoială, vom găsi puterea de a ne demonstra valoarea și cu siguranță ne vom lupta pentru orice minge pentru a arăta că nu sunt neapărat mai buni decât noi”, a spus Daniel Bîrligea, conform prostozautu.pl.

”Ne pregătim zi de zi, iar planul nostru este să ne concentrăm pe fiecare meci la momentul potrivit. Avem o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni și ne putem descurca în orice partidă. Înainte de toate, suntem profesioniști și ne place să jucăm de două ori pe săptămână”, a mai spus atacantul de la FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed