Răzvan Lucescu, avertisment pentru propria echipă înaintea meciului din Europa League. Ce s-a întâmplat după înfrângerea cu FCSB: ‘Trebuie să mărim ritmul. Presiunea a crescut’

Răzvan Lucescu, avertisment pentru propria echipă înaintea meciului din Europa League! Antrenorul a tras un semnal de alarmă înaintea meciului cu Viktoria Plzen, după ce echipa sa a fost învinsă de FCSB, scor 0-1, în Europa League.  

Antrenorul român spune că PAOK trebuie să înceapă să câștige puncte, altfel va avea probleme mari. Grecii sunt pe locul 32, cu zero puncte, după primele două etape.

Răzvan Lucescu, avertisment pentru propria echipă

Răzvan Lucescu a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu Viktoria Plzen. Antrenorul român și-a avertizat elevii și le-a transmis că este obligatoriu să înceapă să adune puncte.

„E un meci important pentru noi. Trebuie să reacționăm după cele două meciuri pierdute. Trebuie să obținem un rezultat pozitiv, e foarte important. Trebuie să câștigăm, pentru că altfel ar crește presiunea din cauza lipsei de puncte. Vom da de o echipă foarte bine organizată, care are un mod simplu de a juca, dar într-un sens foarte bun. Are o mentalitate bună, luptă mult pentru mingi. Așa că trebuie să avem grijă, dar și să mișcăm repede balonul.

Trebuie să găsim un mod pentru a crește ritmul, ca să le reducem din echilibru. Avem și noi experiență în Europa, venim după o perioadă bună de muncit împreună și după un meci bun cu PAOK. Ne dă încredere că suntem pe drumul corect. Cred că va trebui să avem răbdare din primul până în ultimul minut. Meciul va fi greu, dar trebuie să câștigăm”, a declarat Lucescu la conferința de presă.

Tehnicianul are probleme serioase în Grecia. Va fi anchetat de Comisii după scandalul provocat la meciul cu AEK.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed