Real Madrid a plătit scump victoria din Champions League! Pierdere uriașă înaintea El Clasico. Carlo Ancelotti nu se poate baza pe două nume grele

Real Madrid a reușit un meci de senzație în în UEFA Champions League. După ce a fostt condusă de Borussia Dortmund cu 2-0 la pauză, a revenit și a câștigat, 5-2. După meci, Carlo Ancelotti a primit o veste proastă.

Doi fotbaliști importanți nu vor putea juca în El Clasico. Real Madrid – Barcelona se joacă sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 22:00, în cadrul etapei a 11-a din La Liga

Carlo Ancelotti nu se va baza pe Rodrygo și Thibaut Courtois în El Classico

Rodrygo s-a accidentat la tendon în meciul cu echipa din Bundesliga și nu va putea juca sâmbătă cu Barcelona.

Jurnalistul Fabrizio Romano anunță însă că nici Thibaut Courtois (32 de ani) nu va fi disponibil. Belgianul a suferit o accidentare musculară în meciul din Liga Campionilor. În aceste condiții, Ancelotti este obligat să-l folosească pe ucraineanul Andriy Lunin. Acesta l-a înlocuit pe portarul titular al celor de la Real Madrid și sezonul trecut când a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat.

Real Madrid, revenire spectaculoasă

 

La Madrid, într-un meci arbitrat  la centru cu Istvan Kovacs, Borussia Dortmund a început în forță. Până la pauză a marcat două goluri prin Donyell Malen și Jamie Bynoe-Gittens. 

Real a revenit în repriza secundă. Rudiger a înscris cu o lovitură de cap. Trei minute mai târziu Vinicius Junior a înscris, golul a fost validat de VAR şi scorul a devenit 2-2. Lucas Vazquez a semnat remontada madrilenă înscriind golul de 3-2. Trei minute mai târziu Vinicius Junior a pus pe tabelă golul de 4-2 pentru elevii lui Carlo Ancelotti. Tot Vinicius a reuşit să stabilească rezultatul final, 5-2 pentru Real.

„În vestiar la pauză, antrenorul ne-a spus că dacă marcăm un gol, vom câștiga meciul”, a declarat Vinicius Junior, citat de presa spaniolă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Anunţul momentului despre Ianis Hagi! Antrenorul lui Rangers a dat verdictul. Dezvăluiri înaintea meciului cu FCSB

Antrenorul lui Rangers, Philippe Clement, a făcut un anunţ...

Probleme mari la Dinamo! Gaură de milioane de euro la echipa lui Zeljko Kopic. Totul a devenit public

Probleme mari la Dinamo! Echipa pregătită de Zeljko Kopic...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed